Rektörden şok açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a yönelik "bağlılık" adı altında yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

Akit TV 'de yayınlanan "Pazar Manşeti" programına konuk olan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Cumhurbaşkanı'na ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.

 "ERDOĞAN'A İTAAT ETMEK FARZDIR"

Rektör Ramazan Taşaltın, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a itaat etmek farzdır dedi. Taşaltın, Erdoğan'a karşı çıkmanın ise savaştan kaçmak olduğu ve haram sayılacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

"CUMHURBAŞKANINA KARŞI GELMEK HARAMDIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten önce FETÖ ile mücadelede yalnız kaldığını belirten Ramazan Taşaltın, "Elbette yalnız FETÖ ile mücadelede yalnızdı. Şu anda başkanlık sistemine gittiğimiz dönemde çok daha yetkili durumda Cumhurbaşkanımız…

İslami olarak Cumhurbaşkanı'na itaat etmek farzı ayn'dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır. Biz itaat ediyoruz Cumhurbaşkanımızdır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 01:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nilay
Nilay - 5 yıl Önce

Dini çakma hocalardan öğrenen yobaz köpekler adi yalakalar sürüsü!Ben müslümanım elhamdülillah ve benim farz bildiklerim peygamber efendimiz(s.a.v)'in öğretileridir,kur'an-ı kerimin ışığıdır.sizin reis dediginiz benim cumhurbaşkanı'im değil ne söyledikleri ne yaptıkları farz değildir. Bu 1! Bir 2.si kimse darbe adı altındaki danışıklı dövüşü savaş adı altında bana dayatamaz ve bunu harp olarak gösterip bana vatan haini muamelesi yapamaz . Başkandanım dediginiz vatandaş benim başkumandanım değildir. Ve ben bana başkumandanım mustafa kemal atatürk'ün armağan ettiği vatanım için harbe girerim. Siz yalaka köpekler o'nun geberdigi gün damalı eşşekler gibi ortada kalacaksınız ve o gün asıl harb'i öğreneceksiniz! Şimdi çekilebilirsiniz.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30