Rüyada baklava görmek ne anlama geliyor?

Rüyada baklava görmek, dertlerden kurtulmaya, feraha ermeye ve maddi manevi zenginliğe işaret eder. Rüyada baklava yediğini görmek, baklava ikram ettiğini görmek gibi farklı şekillerde görülen rüya tabirleri haberimizde…

Rüyada baklava görmek ne anlama geliyor?

RÜYADA BAKLAVA GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada baklava görmek, rüya sahibinin yazgısının güzel olduğuna, hayatı boyunca işlerinin yolunda gideceğine, ağzının tadının hiç bozulmayacağına delalet eder. Rüyasında baklava gören kişinin işleri bozulmuşsa düzelir, kazancı artar ve tüm borçlarını öder.

Rüyada baklava görmek, farklı rüya tabirlerinde ise, kişinin çalışma hayatındaki olumlu gelişmeler ile ilişkilendirilirken, kimi yorumlarda rüya sahibinin ailesi ile arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

BAKLAVA YEDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada baklava yediğini görmek, rüyayı gören kişinin ailesinden ona kalacak olan miras, para, mal ve mülk olarak yorumlanır. Aynı zamanda rüyasında baklava yediğini gören kişinin ağzının tadı yerine gelir, keyfi düzelir.

BAKLAVA İKRAM ETTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada baklava ikram ettiğini görmek, rüya sahibinin ona hayır getirecek, alın teri ile para kazanacağı ve haram bulaşmayan bir işe adım atacağı anlamını taşır.

BAKLAVA SATIN ALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada baklava satın aldığını görmek, rüyayı gören kişi, ileriki zamanlarda para etmesini umduğu bir toprak satın alacağı şeklinde yorumlanır.

BAKLAVA AÇTIĞINI GÖRMEK
Rüyada baklava açtığını görmek, rüya sahibinin gücünü aşan, kendini çok zorlayacak bir işe girişeceğine bu nedenle de sıkıntılı zamanlara geçireceğine delalet eder.

Baklava açtığını görmek, farklı rüya tabirlerinde ise, rüya sahibinin eli bol ve iyiliksever biri olduğuna delalet eder. Baklava açtığını gören kişi cimrilik etmez ve çevresine cömert davranır.

BİR TEPSİ BAKLAVA GÖRMEK
Rüyada bir tepsi baklava görmek, bolluk, bereket, nasip olarak yorumlanır. Rüyasında bir tepsi baklava gören kişinin bahtı açılır, işleri yoluna girer ve kazancı artar.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30