Suudi troller İçişleri Bakanını hedef aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun  İstanbul  Eyüpsultan'da terör örgütlerini hedef alan konuşması, Suud troller tarafından sosyal medyada, Arapça alt yazıyla "  İçişleri Bakanı Soylu :  Türkiye 'yi eleştiren herkesi ve turistleri tehdit ediyor." başlığıyla servis edildi.

Suudi troller İçişleri Bakanını hedef aldı

SOYLU'NUN FETÖ VE  PKK  İLE AÇIKLAMALARINI HEDEF ALDILAR

Kaşıkçı cinayetini Türkiye'ye mal etmeye çalışan Suud trollerin yeni hedefi  İçişleri Bakanı   Süleyman Soylu  oldu. Sosyal medya hesaplarında Soylu aleyhine paylaşımlarda bulunan Suud troller, Bakanın İstanbul Eyüpsultan'da FETÖ'cü ve PKK'lıları hedef aldığı konuşmasını, Arap halkına yönelik yapmış gibi göstermeye çalıştı.  Soylu'nun konuşması,  " İçişleri Bakanı  Soylu: Türkiye'yi eleştiren herkesi ve turistleri tehdit ediyor." başlığıyla sosyal medyadan Arapça servis edildi.   

"BU İŞİN BÖYLE SONLANDIĞINI DÜŞÜNMEYİN" 

Paylaşımlarda Bakan Soylu'nun Eyüpsultan'da 26 Şubat'ta yaptığı konuşmanın görüntülerinin altına, çarpıtılarak Soylu'ya ait olmayan, "Bu işin böyle sonlandığını düşünmeyin. Türkiye'ye dışarıda karşı çıkanlar, sonrasında da  Akdeniz  şehirlerinde ve  Antalya 'da tatil planı yapanlar, havalimanlarında polislerin aleyhlerinde hazırladığı dosya yığınıyla tutuklanacaklar. İnanıyorum ki sonrasında bize dünyada düşmanlık yapan kalmayacaktır. Aslında, şu anda da bize düşmanlık edebilen yok. Bunu böyle bilin." ifadeleri Arapça yazıldı.   

FETÖ'CÜ VE PKK'LILARI HEDEF ALMIŞTI 

Oysa Bakan Soylu, söz konusu konuşmasında, Türkiye'nin terör örgütlerine karşı mücadelesini anlatıp büyük devletlerin büyük sıkıntılara göğüs gerdiğini belirterek, şunları kaydetmişti:  "Allah razı olsun, Dışişleri Bakanlığımız, Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız, İstihbarat Teşkilatımız, bu dördümüz, dışarıda da büyük operasyonlar yapıyoruz. Sadece FETÖ değil, PKK konusunda da büyük operasyonlar yapıyoruz. Eskidendi o. Haydi bakalım, dış ülkelerdeki PKK'lılar Türkiye'ye gelsin, havalimanında yakalıyoruz onları artık. Öyle hiçbir şeyden haberi olmayan Türkiye değil. Orada söyleyeceksin, gelip burada, Antalya'da tatil yapacaksın... Eskidendi o işler, eskidendi. Bu milletin birliğine kastedeceksin, eskiden... Arkadaşlar seri seri dosyalar hazırlıyorlar, o dışarıda Türkiye düşmanlığını yapanlar için.  Dünya kime kalır bilmiyorum artık ama Türkiye artık küçük bir ülke değildir. Bu kadar açık ve nettir. PKK, yeniden umut bulmak için çaba sarfedecektir. Her terör örgütü böyledir. İllettir terör örgütleri. Ama biz onlara fırsat vermeyeceğiz Allah'ın izniyle."

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30