Hatipoğlu: "Eskişehirspor'umuz için elimizden gelen her şeyi yapacağız!"

İYİ Parti Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatioğlu, Eskişehirspor'un, TFF 3. Ligde 7 Mayıs Pazar günü oynanacak Belediye Kütahyaspor maçında Es Es taraftarlarının deplasman tribününe alınmayacağı kararının geri alınması sonrası bir açıklama yaptı.

Hatipoğlu: "Eskişehirspor'umuz için elimizden gelen her şeyi yapacağız!"
banner127

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Eskişehirspor taraftarlarının deplasman yasağına karşı verdiğimiz mücadele sonuç verdi! Başarılı avukatımız Barış Koyuncu sayesinde taraftarlarımızın hakları korundu. Kendisine bu başarı için teşekkürlerimi sunuyorum. Eskişehirspor'umuzun hak ettiği yere ulaşması için söz veriyorum; elimizden gelen her şeyi yapacağız!" ifadelerini kullandı.

 Alınan karara yönelik tepki göstererek açıklama yapan Eskişehirspor Kulübü ise şu açıklamayı yapmıştı:

"Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. maçında seyircisiz oynama cezamız olmasına rağmen Mersin taraftarının, stadyumumuza verdiği akıl almaz zarara ve protokol tribününe saldırmalarına rağmen Eskişehirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri olarak biz cezalandırılıyoruz. Bu kararı verenleri kınıyoruz ve bu karara tepki göstermeyenlerin ellerini vicdanına koymalarını tüm Eskişehirspor camiası adına rica ediyoruz. Tüm bu olayların sonrasında takımımızın ve camiamızın Kütahya Belediyespor maçına odaklandığı bu günlerde Kütahya İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararı büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle öğrendik. Ligin ilk yarısında kendi evimizde rakibimiz Belediye Kütahyaspor'a gösterdiğimiz misafirperverliğimize hem protokolde hem de tribünlerimizde olanlar şahit olmuştur. Taraftarımızın, Belediye Kütahyaspor maçında bulunmaması adına bu kararı alan Kütahya İl Güvenlik Kurulu'na soruyoruz. Eskişehirspor taraftarı, komşumuz olan Kütahya'ya misafir olmasını sakıncalı kılacak ne yapmıştır? Eskişehirspor camiası ile Belediye Kütahyaspor'u birbirine düşürmeye çalışanların amacı nedir ve bu suni gerginliği yaratmanın kime ne yararı vardır? Tüm bunların ışığında, kulübümüzün en kritik sürecinde bu skandal kararı alanları, bu karardan dönmeye davet ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30