Adaletsizliği ben yakından tanırım

Aleyna Tilki: "Çocuk tacizi, sübyancılık ve ağır olaylara maruz kalan çocuklar, eğer suçluların ceza aldığını görmezlerse hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Bu çocuklar ileride bir cellada dönüşebilir ve sevgilisine yapabilir. Cinselliği tanımayan bir çocuk böyle bir resim çizemez."

Adaletsizliği ben yakından tanırım

Ünlü popçu Aleyna Tilki, Elmalı Davası'ndaki sanıkların beraat etmesine çok öfkelendi. Tilki sosyal medya hesabından yetkililere seslendi.

Aleyna Tilki çağrısını çektiği bir video ile yaptı. 21 yaşındaki ses sanatçısı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Çocuk tacizi, sübyancılık ve ağır olaylara maruz kalan çocuklar, eğer suçluların ceza aldığını görmezlerse hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Bu çocuklar ileride bir cellada dönüşebilir ve sevgilisine yapabilir. Kendi arkadaşlarına uygulayabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Siz şu an bir çocuğun bir cellada dönme riskini göze alıyorsunuz. Haksızlığı ve adaletsizliği ben yakından tanırım. Eğer hak edenler hak ettiği cezayı çekmezse sonuçları çok kötü olabilir. Bu insanlar yalvarırım ceza alsın. İçinde pislik olan insanlar ceza çekmeli. Bu insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz. Cinselliği tanımayan bir çocuk böyle bir resim çizemez. Bir çocuk bilmediği bir şeyi çizemez. En büyük delil budur. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak söylüyorum ki; bu suçlular ceza almazsa ben birgün onlardan birini bulacağım. Lütfen ceza verin.”
 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2021, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30