Almanya Sinem Uraz'ı konuşuyor

Voice Almanya'nın bu sezonda en dikkat çeken performanslarından birisi bir Türk'e ait. Dün akşam yayınlanan programda Sinem Uraz isimli Türk, Halil Sezai'nin 'İsyan' adlı şarkısını söyledi. 4 juriyi de döndüren Sinem oldukça başarılı bir performansa imza attı.

NTV'ye konuşan Sinem Uraz, "Performansımı beğenmedim. Çok heyecanlıydım. 4 Juri üyesini de döndürmeyi beklemiyordum. Ya çok beğeneceklerdi, ya da beğenmeyeceklerdi. Bu sebepten çekincem vardı. Alman Jurisinin karşına Türkçe bir şarkı ile çıktım çünkü İsyan şarkısını çok seviyorum. Türkiye'den gelen tepkiler çok hoşuma gitti. Herkese desteği için teşekkür ederim. Yarışma şampiyon olurmuyum bilmiyorum çünkü orada çok iyi sesler var. Şampiyon olmak kolay değil. İnşallah ben şampiyon olurum. 

19 yaşındayım ve lise öğrencisiyim. 12. sınıf öğrencisiyim. Almanya doğumluyum ve Hamburg şehrinde yaşıyorum. Babam Denizli, Annem Tuncelili. Türkiye'ye her sene gidip geliyorum. Türkiye'de akrabalarım yaşıyor.

Küçüklüğümden beri hep şarkı söylüyorum. Müzik duydum mu duramam. Ailemde de şarkı söyleyenler var.

Kesinlikle şarkıcı olmak isiyorum. Koray Avcı, Murat Boz ve Merve Özbey en beğendiğim şarkıcılar. Hayalim sahnelerde şarkı söyleyen bir şarkıcı olmak.

Yarışmadan önce böyle tepkiler alacağımı bilmiyordum. Çok sevindim. Olumlu yorum yapan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 02:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30