Beni sahnede izlerse çok mutlu olurum

Cem Yılmaz: "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin “İnsanlığın Lüzumu Yok” oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün O da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum."

Beni sahnede izlerse çok mutlu olurum
banner127

Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare'nin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

80 yaşındaki usta sanatçı Metin Akpınar, Cem yılmaz hakkında “Türkiye’de mizah elbette bitmeyecektir. Stand-up Komedi ayaküstü yapılan, kısa süren, yıldırım gibi çarpan müthiş bir mizah unsurudur. Bizde zeki çok ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da buna dahil. Cem’i çok seviyor ve beğeniyorum. Zeki de bir çocuk. Takdirde ediyorum ama aktörlük kumaşı zayıf. Stand-up’da aktörlük gerekmiyor. İyi konuşmak, doğru tonlama konusunda daha büyük başarılar bekliyorum. Allah biliyor.” yorumunda bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 00:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30