Beyaz'dan Hadise'ye çıkma teklifi!

O Ses Türkiye dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan programda Beyazıt Öztürk yine herkesi kahkahaya boğdu. Hadise'ye sorduğu soru karşısında büyük bir şok yaşattı.

Beyaz'dan Hadise'ye çıkma teklifi!

TV8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ programına Beyazıt Öztürk damga vurdu.

O Ses Türkiye’de birbirinden iddialı yarışmacılar jüri üyelerini döndürebilmek için uğraştı. Jüri üyeleri arasında ise istedikleri yarışmacıyı takımlarına katabilmek için kıyasıya bir rekabet vardı.

Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise’nin jürisinde yer aldığı O Ses Türkiye’de yine kahkaha dolu anlar yaşandı.

O Ses Türkiye sahnesinde başarılı bir performans sergileyen Arif Erdoğan’ı jüri üyeleri takımlarına katmak için mücadele ederken, Beyaz’ın Hadise’ye sorduğu soru herkesin ağzını açık bıraktı.

BEYAZ’DAN HADİSEYE ‘BENİMLE SEVGİLİ OLUR MUSUN?’

Programın bir bölümünde şarkıcı Hadise’ye dönen Beyazıt Öztürk, “Bir şey söyleyeceğim. Gerçekten içten söylüyorum. Benimle sevgili olur musun?” dedi.

Beyaz’ın bu teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hadise, ünlü sunucunun şaka yaptığını öğrenmesinin ardından ‘Ben ne soru gelirse gelsin benden büyüklere saygı duyup dinlerim’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30