Ebrar, Melis Sezen'i ti'ye aldı

Melis Sezen'in, ödül konuşmasında 'Bunu tutuyorum çünkü elimde' sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu. Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt da Melis Sezen'i ti'ye aldı.

Ebrar, Melis Sezen'i ti'ye aldı
banner127

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaptığı sahne konuşmasıyla ve tavırlarıyla sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Melis Sezen heyecanını gizleyemediği Altın Kelebek konuşması ve derin göğüs dekolteli elbisesiyle gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Sezen'in günlerdir çok konuşulan ödül konuşmasına espirili bir gönderme de A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan geldi.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde bu yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde yapmış olduğu konuşmasıyla geceye damgasını vuran sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan oyuncu Melis Sezen’e voleybolcu Ebrar Karakurt’tan gönderme geldi. 

'Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an' cümlesi sosyal medyada defalarca paylaşıldı

Melis Sezen törende, elinde ödülüyle konuşma yaparken 'Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an.' cümlesi ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu.

Şimdilerde İtalya’nın Novara takımında oynayan A Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’ta Melis Sezen’in bu cümlesine karşılık ti’ye alan ifadeler kullanmaktan geri kalmadı.

 'Bunu giyiyorum çünkü üstümde' 

Melis Sezen’i ti’ye alan ifadeler kullanan Karakurt, 'Bunu giyiyorum çünkü üstümde' şeklindeki Instagram paylaşımında espirili ifadelere yer verdi.

892 bin takipçili Instagram hesabından paylaşımda bulunan Karakurt, ''Bunu giyiyorum çünkü üstümde.'' ve ''Bakıyorum çünkü gözüm var.'' mesajına yer vererek fotoğraf karelerini paylaştı.

Ebrar Karakurt bir süre öncede sevgilisi olduğu iddia edilen İmge ile birlikte verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak uzunca bir süre gündemde kalmıştı.

Ebrar Karakurt ve sevgilisi İmge

"Hayatım sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil"

21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt, konuk olduğu bir YouTube kanalında "Hayatım Instagram'da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" açıklamasıyal adikkat çekmişti.

"Kendi yolunda ilerlerken bir hayalin var mıydı?"

"Kendi yolunda ilerlerken bir hayalin var mıydı?" sorusuna Ebrar, "Bu başarının küçüklüğümden beri hayalini kuruyordum. Voleybola ilk başladığım yıllardan beri kuruyordum. Hayalini kurduğum şeyleri şimdi birer birer gerçekleştiriyorum. Çok iddialı olacak ama en büyük hayalim Olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları. Ben inanıyorum, neden olmasın?" yanıtını verd

"Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek"

Spor kariyerinde yaptığı fedakarlıklarla ilgili, "Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek. Aileniz, arkadaşlarınız ve etrafınızdaki bir sürü insandan fedakarlık veriyorsunuz. Doğum günü, arkadaş buluşması, bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum konular sadece bunlar. Onun dışındaki yaşantımdan gayet mutluyum" açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada göründüğü kadar mutlu olmadığını ifade eden Ebrar, "Orası o kadar renkli değil. Bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı bazen stres, bazen çok mutluluk. Hayatım Instagram'da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" dedi.

Ebrar Karakurt, pembe saçı neden tercih ettiğiyle ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

“Yakışıyor, yapıyorum yani. Başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu yakışır mı, şu yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30