Enes Batur hakkında suç duyurusu!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çocuğunun Youtuber Enes Batur 'un paylaşımından etkilenerek kendisine karşı gösterdiği tavırdan dolayı çok etkilendiğini belirterek, Batur hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Enes Batur hakkında suç duyurusu!
banner115

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU"

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çocukların sosyal medyada Youtuber olarak adlandırılan kişilerin paylaşımlarını örnek alarak ruh sağlıklarının bozulduğunu, gelişim çağında olan gençlerin örnek aldıkları bu kişilerden etkilenerek anne babalarına karşı isyankar bir tavır sergileyip saygısız tutumlar içerisine girdiğini bildirdi. Uzmanların bu konudaki uyarılarını dikkate almak gerektiğini söyleyen Nacar, çocuğunun Youtuber Enes Batur'un paylaşımından etkilenerek kendisine karşı gösterdiği tavırdan dolayı çok etkilendiğini belirterek, "Çocuğum bu tür görüntülerden etkilendi ve bana karşı sergilediği tavra çok üzüldüm. Sebebini araştırdığımda Youtuber Enes Batur'un son paylaştığı videolardan etkilendiğini anladım. Çocukların daha fazla zarar görmemesi ve bu konuda tedbir alınması adına Batur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi.

"ÖNLERİNİN KESİLMESİ LAZIMDI"

Savcılığa verdiği suç duyurusunda Enes Batur'un hesabının kapatılmasını isteyen Nacar, "Bu durumla tüm toplum adına ilgili maddi ve manevi tazminat davası açmış bulunmaktayım. Bu şekilde dava açmak isteyenler benim davama şahit ve tanık olarak katılım yapabilirler. Çocuklarımızın ruh sağlığını etkileyen sözde sosyal medya fenomeni olan bu kişilerin önlerinin bir şekilde kesilmesi lazım. Artık biri dur demeliydi." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30