Genç oyuncudan Tarkan açıklaması

Aşk 101 dizisi ile yıldırı parlayan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı bir Youtube programına konuk oldu. Yazıcı 10-11 yaşlarında Tarkan ile bir reklam filminde oynadığını açıkladı.

Sosyal medya programına konuk olan güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, geçmişiyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak herkesi şaşırttı.

Aşk101' dizisiyle yıldızı ününe ün katan Yazıcı, bir Youtube programına konuk oldu.

Yazıcı, dizinin ilk sezonunun pandemi döneminde yayınlanması ve bu dönemde 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı olması sebebiyle dizinin afişlerini bile göremediğini belirtti. Yazıcı, afişin önünde fotoğraf çekilmek için aylarca beklediğini söyledi.

10-11 yaşlarında Tarkan ile birlikte bir reklam filminde rol aldığını da anlatan genç oyuncu, "O reklam filmi Rusya'da yayınlanmıştı, o zamanlar Tarkan ile reklam filminde rol almanın havasını da okulda arkadaşlarıma atmışlığım da oldu ama kötücül bir yerden değil elbette daha sempatik bir yerden diyebiliriz bu hava atmaya." ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın oynadığı reklamlar sayesinde 2009'da Rusya’ya ihracatı yüzde 40 artıran narenciyeciler, kış sezonu yaklaşınca o dönem yine çareyi Tarkan’da aramıştı.

Portakal sepetlerinin arasında poz veren Tarkan, televizyonlar için Rus halk şarkısı ‘Ty Pastoy’u seslendirmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30