Hakan Ural’ın sağlık durumu iyi

Hakan Ural bir süredir ekranlardan uzak. Hakan Ural’ın koronavirüs pozitif çıkmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Deniz Akkaya açıklamasında Ural’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Hakan Ural’ın sağlık durumu iyi

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Hakan Ural‘ın sağlık durumuyla ilgili iddialara Deniz Akkaya açıklama yaptı. Akkaya Ural’ın sağlığının iyi olduğunu ifade etti.

Neler Oluyor Hayatta programında yorumculuk yapan Hakan Ural bir süredir ekranlardan uzakta. Hakan Ural’ın koronavirüs pozitif çıkmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Deniz Akkaya açıklamasında Ural’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Akkaya açıklamasında “Az kaldı dönecek” yorumunda bulundu.

Ural’ın partneri Nur Tuğba Namlı da açıklama yapmış ve “Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan’ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış Haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün ‘hayır böyle değil, şöyle’ desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef” demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30