Medenice boşandık

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşanma sonrası ilk açıklamasını yaptı. 9 yıldır birlikte olduğu ve geçtiğimiz sene dünyaevine girdiği Şeyma Subaşı'dan tek celsede boşanan Acun Ilıcalı, adliye çıkışı yaptığı açıklamada "Evliliği yürütemedik, medenice boşandık." dedi.

Medenice boşandık

9 yıldır birlikte olduğu ve geçtiğimiz sene dünyaevine girdiği Şeyma Subaşı’dan tek celsede boşanan Acun Ilıcalı, adliye çıkışı yaptığı açıklamada “Evliliği yürütemedik, medenice boşandık.” dedi. Acun Ilıcalı, boşanmaya neden olduğu iddia edilen konu hakkında da açıklama yaptı.

“İDDİALAR ÇİRKİN VE ASILSIZDIR”

Evliliği 8 dakika süren duruşmada bitiren Acun Ilıcalı, adliye çıkışı yatığı açıklamada şunları söyledi: “İddialar çirkin ve asılsız… Popüler insanlarız böyle iftiralara kimse inanmasın..! Evliliği yürütemedik ve medeni şekilde ayrıldık.. İkimizde Üzgünüz… Her evlilikte boşanma da var.

“EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN DENEDİK”

Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir.

“SEVEREK EVLENDİK, SAYGI İLE AYRILDIK”

Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30