Televizyondan teklif aldım

Sosyal medyada çektiği videolarla milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Oğuzhan Uğur TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'un konuğu oldu...

Televizyondan teklif aldım
banner127

Oğuzhan Uğur programda kendisine yöneltilen sorulara, "İnternette yapılan ilk talk show bana ait. Halen de  devam ediyoruz. Youtube platformu ile TV arasında çok bir fark göremiyorum.  İnternet ekonomisi ile Televizyon ekonomisi de birbirine yaklaşıyor. Direkt olarak her yerden reklam alıyorsun. Bu süreci iyi yönetemezsen kısa zamanda kaybolursun. Şuan da kazandığımı youtube videoları konusunda kullandığımız ekipmanlara kullanıyoruz. Artık biz ektik biçmeyi bekliyoruz.

Televizyondan teklif aldım. Ama kabul etmedim.

Konuk alırken artık çok daha rahat alıyoruz. Sanatçı dostlarımız youtube platformunu çok daha ciddiye alıyorlar.

Takipçilerimden inanılmaz yaratıcı linçler yedim. Bir keresinde Pitbull'a benzetildiğim bile oldu. Yedinğin lincin mizahi bir tarafı varsa sen de gülüyorsun.

Çok kısa olmam ile alakalı çok eleştiri alıyorum ancak konunun benimle alakası yok. Yapacak hiç bir şeyim yok. Ben de bu konu ile alakalı olarak şaka yapmayı tercih ediyorum. Adam para vermiş konsere gelmiş karşıdan bana bağırıyor, göremiyoruz hoparlörün üzerine çık falan diye. Abi para vermişsin eğlen işte" cevaplarını verdi.

Kaynak: 222Haber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30