Canlı yayında sert tartışma

Cem Küçük, "Çok iddialı söylüyorum, dolar 20 lira olsun, CHP helalleşmedikçe Kılıçdaroğlu aday olursa yine kaybeder" derken Ersan Şen, "Sen hayal alemindesin. Dolar 20 lira olsun sen orada oturamazsın. Hangi sözleri söyleyip bu milleti ikna edeceksin" dedi.

Habertürk'te ekranlara gelen Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ile Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, arasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklaması üzerine tartışma yaşandı.

Helalleşmenin kapsamı konusunda anlaşamayan iki ismi moderatör Kübra Par da engelleyemedi. Küçük, helalleşmenin muhafazakar kesimle olacağını öne sürerken, Şen ise helalleşmenin kapsamını anlayamadığını söyledi.

Cem Küçük,"CHP senin dediğini yaparsa hiçbir zaman iktidar olamaz. Çok iddialı söylüyorum, dolar 20 lira olsun, CHP helalleşmedikçe Kılıçdaroğlu aday olursa yine kaybeder." şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Ersan Şen de Cem Küçük'e tepki gösterdi. Şen, "Sen hayal alemindesin. Dolar 20 lira olsun sen orada oturamazsın. Hangi sözleri söyleyip bu milleti ikna edeceksin. Senin tuzun heralde çok kuru. Bu millet enayi mi. Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibi var. Bunu sen de biliyorsun, ben de biliyorum. Ben Cem Küçük'ün ne istediğini biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanının tekrar seçilmesini isteyen bir insan. Seçilsin veya seçilmesin ben onu da umursamıyorum. Cem Küçük körü körüne, ne olursa olsun mevcut iktidarın devam edebilmesi için Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu hamlelerinin işine yaradığını bildiği için AK Parti'nin ve Sayın Cumhurbaşkanının kazanmasını istiyor" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30