Exxen’in yıllık maliyeti 900 milyon TL

Acun Ilıcalı, "Kızım Melisa ile kahvaltı yapıyordum. Baktım Sihirli Annem dizisinin eski bölümlerini seyrediyor. Nefes almadan severek izliyordu, yenisini çekelim dedim. Yapımcıyı aradım ve projeyi başlattık. Şu an yeni bölümler çekiliyor.”

Exxen’in yıllık maliyeti 900 milyon TL
banner127

Acun Ilıcalı, Youtube da Şelale Kadak’ın sorularını yanıtladı.

Acun Ilıcalı programda Exxen projesi ile alakalı olarak, “Exxen büyük bir hayalimdi. Bu proje ile dünyaya açılacağım. ABD’deki rakiplerle mücadele edeceğim. Netflix ile aynı kulvarda değiliz. Türkiye’de Netflix’in rakamlarını geçeceğimizi düşünüyorum. Bizim Türkiye’deki üye sayımız Netflix’ten daha çok olacaktır. Bu platform elbette ücretli olacak. İki çeşit üyelik düşünüyorum. Reklamlı üyelik daha ucuz olacak. Sınırsız üyelik diğerine göre pahalı olacak ama izleyiciler hiçbir reklam ile karşılaşmayacak. Bu üyelik ücretleri de vatandaşların rahatlıkla ödeyebileceği tutarlar olacak. Exxen’in bana yıllık 900 milyon TL gibi bir maliyeti var. Önemli sponsorlarla buluştuk. Bize çok destek veriyorlar.

Kızım Melisa ile kahvaltı yapıyordum. Baktım Sihirli Annem dizisinin eski bölümlerini seyrediyor. Nefes almadan severek izliyordu, yenisini çekelim dedim. Yapımcıyı aradım ve projeyi başlattık. Şu an yeni bölümler çekiliyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30