Masumlar Apartmanı'nda oyuncu değişikliği

Masumlar Apartmanı'nda Han'ın eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak olan Aslıhan Gürbüz'ün kadroya dahil olmasıyla dizide Rüya'nın hikayesinin son bulacağı öne sürüldü.

Masumlar Apartmanı'nda oyuncu değişikliği
banner115

Masumlar Apartmanı dizisine, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın veda etmesinin ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun katıldı. Ancak bu transferle hedeflenen reytinglere ulaşılamayınca sevilen diziden ayrılık haberi geldi.

TRT'de yayınlanan, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar'ın başrollerde olduğu Masumlar Apartmanı'ndan dizi hayranlarını üzecek haber geldi. 'Madalyonun İçi' adlı kitabın 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan dizinin sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kadrodan ayrılmasıyla kan kaybetmişti. Abdullah'ın yerine gelen oyuncu Melisa Şenolsun da beklenen reyting toparlanmasını sağlayamayınca işler değişti...

2. sezonda ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'u transfer ederek iddialı bir çıkış yapmak isteyen Masumlar Apartmanı yapım şirketi, senaryonun ve başrol oyuncusunun değişimiyle hedeflenen reytinglere ulaşamadı.

Son haftalarda Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerindeki çarpıcı düşüş dikkat çekiyordu.

Kısa bir süre sonra dizinin yeni sezon afişinde yer alan Melisa Şenolsun'a yer verilmediği ortaya çıktı. Bu iki gelişmenin yanı sıra dizide Han'ın eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak olan Aslıhan Gürbüz'ün kadroya dahil olmasıyla dizide Rüya'nın hikayesinin son bulacağı öne sürüldü.

İddiaya göre, Han ve Rüya'nın hikayesi izleyicilerden beklenen ilgiyi göremeyince Ceylan'ın ortaya çıkması kararı alındı. İlerleyen bölümlerde Rüya'nın hikayesinin son bulmasıyla Melisa Şenolsun diziye veda edecek.

Masumlar Apartmanı dizisinde bir süredir Ceylan rüzgarı esiyor. Han'ın eski sevgilisi olduğu bilinen Ceylan'ın gelişi ailede de dengeleri değiştirdi. Ekrana henüz gelmeyen Ceylan ise izleyende merak uyandırmıştı ki Ceylan'ı oynayacak oyuncu belli oldu.

Aslıhan Gürbüz, TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na Ceylan karakteri ile giriş yapıyor. Han ile bir dönem birlikte olan Ceylan'ın gidişi, genç adamı derin bir karanlığa gömmüştü, ta ki İnci çıkana kadar...

Han'ın yıllar önceki aşkı Ceylan, bir anda geri dönüş yapıyor. İnci'yi kaybetmiş olan Han ise allak bulak hale geliyor. Bir süredir, dizide Ceylan'a Özgü Namal veya Melisa Sözen isimlerinin hayat vereceği konuşulsa da canlandıracak oyuncu belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30