27 Ağustos 1969 Siirt doğumlu Türk Teknik Direktör. Eskişehirspor'da görev almaktadır. Daha önce 52 Orduspor, Başkent Akademi FK, Siirtspor,  Turanspor, Maltepespor, Yozgatspor ve GASKİ takımlarında da görev almıştır.

Mustafa Özer'in bir röportajından, "Futbola 1984 yılında Siirt’te bir amatör takımda başladım. 1989 yılında Siirt Köy Hizmetleri takımında profesyonel oldum. Daha sonra Gaziantepspor’a transfer oldum. Gaziantepspor’da oynarken A Milli Takım’a çağrıldım. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer oldum. Kariyerimde daha sonra Karşıyaka, Çanakkale Dardanelspor, Vanspor, Elazığspor, Diyarbakırspor, Eskişehirspor ve Aksarayspor takımlarında da forma giydim

2014 yılında Teknik Direktörlük maceram başladı. Profesyonel futbola başladığım kulüp olan Siirt Köy Hizmetleri takımında Teknik Direktörlük yaptım. Çeşitli 2. Lig takımlarında Teknik Direktörlük yaptıktan sonra 2010 yılında TFF Milli Takımlar Ankara Bölge Sorumlusu görevini devam ettirdim. UEFA pro eğitmenliği, Futsal eğitmenliği, Amatör Milli Takım Teknik Direktörlüğü, Minikler yaş kategorilerinde eğitmenlikleri, Futbol Köyleri koordinatörlüğü yaptım. Amatör Milli Takımla UEFA Fair Play ödülü aldım. Avrupa üçüncülüğü ve gol krallıkları elde ettik. 6 yıl süren TFF görevleri macerasının ardından 2018 yılında Ankara’nın BUGSAŞ takımında Teknik Direktörlük yaptım. Daha sonra kısa süreli bir Orduspor maceram oldu ve yolum çok sevdiğim Eskişehirspor ile kesişti.

Rahmetli babamın futbola çok yoğun bir ilgisi vardı. Beni ve diğer kardeşlerimi o yönlendirdi. 10 kardeşiz. 4 kız, 6 erkek. 4 erkek kardeş Siirt Köy Hizmetlerinde beraber forma giydik. Diğer 2 erkek kardeşimiz ise amatör liglerde forma giydi. Oğlum da şu an Payasspor’da profesyonel olarak futbol oynuyor.  Bugünlere tırnaklarımızla kazıyarak geldik desek hafif kalır. Artık tırnaklarımızın altındaki etler bile aşındı."

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30