Yangınla mücadeleden denetimlere, arama kurtarma faaliyetlerinden bilgilendirme eğitimlerine önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, Özel Kokpit Okullarında verdiği eğitimle öğrencileri afetlere hazırlıklı olmaları konusunda bilinçlendirdi.

  Öğrenciler, Afet Farkındalık ve Bilinci Eğitiminde deprem, yangın ve diğer doğal afetler sırasında nasıl davranmaları gerektiği, afet anında yapılması gereken temel güvenlik önlemleri ve kurtarma teknikleri hakkında kapsamlı bilgi aldı. Uzman personeller tarafından verilen teorik ve pratik eğitimler, öğrencilerin afet anlarında doğru ve güvenli hareket etmeleri için önemli bilgiler sundu.

Mini Minikler Futsal Şenliği ile sporun coşkusu zirveye taştı
Mini Minikler Futsal Şenliği ile sporun coşkusu zirveye taştı
İçeriği Görüntüle

   Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Afetler, her an karşımıza çıkabilecek olaylar. Bu yüzden çocuklarımızı, gençlerimizi bilinçlendirmek ve hazırlıklı olmalarını sağlamak çok önemli. Eğitimlerle, halkımızın afet bilincini artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verildi.