Acil galibiyetlere ihtiyacımız var

Kenan Atik, "Denizlispor olarak bizim en kısa zamanda küme düşme potasından kurtulmamız gerekiyor. Bu psikolojiyi üzerimizden atmamız gerekiyor. Devre arasına kadar kendimizi ligin orta sıralarına atmak istiyoruz."

Acil galibiyetlere ihtiyacımız var

Radyospor'a konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, “Geçen hafta Başakşehir deplasmanında 3-0 gerideyken güzel bir reaksiyon gösterdik ve 1 puan kazanmayı başardık. Bu sezon sadece 1 galibiyet alınabilmiş. 4 haftadır galip gelinememiş. Takım şuan küme düşme potasının içerisinde. Denizlispor’un acil galibiyetlere ve puanlara ihtiyacı var. Neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Futbolcularımıza durumu anlatıyoruz. Maçlara sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz.

Fenerbahçe ile sahamızda karşılaşacağız. Pazar günü zorlu bir mücadele bizi bekliyoruz. Şampiyonluk adayları ile oynamak bazen fırsata dönüşebilir. Oyuncuları bu tarz maçlara konsantre etmek daha kolay oluyor. Alınan başarılı sonuçlar daha çok ses getirir. Gücümüzü gösterip, iyi bir futbolla sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz.

Bizim en kısa zamanda küme düşme potasından kurtulmamız gerekiyor. Bu psikolojiyi üzerimizden atmamız gerekiyor. Puan durumunda takımınızın ismini son 4 takım arasında görmek, gerçekten moral bozuyor. Bizim ilk hedefimiz kendimizi orta sıralara atmak. Devre arasına kadar kendimizi ligin orta sıralarına atmak istiyoruz. Puan hedefimiz yok. Alabileceğimiz en yüksek puana ulaşmak istiyoruz.

Devre arasında elbette takımımıza takviye yaparak daha güçlü bir Denizlispor oluşturmak isteriz. Pandemi süreci devam ettiği için yurt dışından oyuncu transfer etmek daha zor olacak. Oyuncular bulundukları ülkelerden farklı ülkelere gitmek istemiyorlar. Dünyada ekonomik problemler var. Bu ekonomik problemler de transfer sezonuna ister istemez yansıyacaktır. Bütçesi dar olan takımlar için daha da zor olacaktır. Transfer sezonuna daha bir ay var. Şu an kalan maçlarımıza odaklanmalıyız. 

Ben Denizlispor’un her kademesinde görev yaptım. Ben bu kulübe uzun yıllarımı verdim. Teknik Direktörlük yapmak da nasip oldu. Benim için gurur verici bir durum. Onur ve şeref duyduğum bu görevi hakkıyla yapmak istiyorum. Pro lisansım var. Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30