Covid-19 bu ligde en fazla bizi vurdu

Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Biz sezon sonunda hak ettiğimiz hedefe ulaşmış olacağız. Son günlerde çok talihsiz bir süreç geçirdik. Covid-19 bu ligde en fazla bizi vurdu. Karantina dönemi bitti derken bu sefer de İzmir depremi meydana geldi. Psikolojik olarak çok zor dönem geçirdik."

Covid-19 bu ligde en fazla bizi vurdu
banner127

Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz Radyospor'da şu açıklamaları yaptı;

“Covid-19 vakaları bize iki maça mal oldu. Çok günler yaşadık. 2 maçımız ertelendi. Balıkesirspor maçı ile bedensel olarak döndük. Takımda hemen hemen pozitif olmayan kalmadı. Eski havamıza dönmek istiyoruz. Futbolcular büyük bir iştahla çalışıyorlar. Menemenspor maçı ile gücümüzü göstermek istiyoruz.

Oyuncularım üç dört günde bir test oluyorlardı. Test olmaktan bıktılar. Hazırlık maçı oynamak için de test gerekiyordu. Bu sebeple Antalya’da maç yapmadık. Ankaragücü ile hazırlık maçı oynadığımız iddiaları doğru değil.

Biz sezon sonunda hak ettiğimiz hedefe ulaşmış olacağız. Camiada bir fikir ve hedef birlikteliği var. Son günlerde çok talihsiz bir süreç geçirdik. Covid-19 bu ligde en fazla bizi vurdu. Karantina dönemi bitti derken bu sefer de İzmir depremi meydana geldi. Psikolojik olarak çok zor dönem geçirdik. Lige yeniden başlıyoruz. Şu aşı bir an evvel sonuçlansın da tüm dünya rahatlasa. İnşallah en kısa zamanda pandemi sona erer ve bu kara bulutlar dağılır. ”
 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30