Denizlispor benim için özel bir camia

Yusuf Şimşek, "Denizlispor yönetimi beni göreve çağırırsa koşa koşa Denizli’ye giderim. Denizli ile aramızda farklı bir gönül bağımız var. Futbolcuyken Denizlispor’da yükselişe geçtim. Orada oynarken Milli Takıma seçildim."

Denizlispor benim için özel bir camia
banner127

Yusuf Şimşek, “Alanyaspor çok iyi gidiyor. Sistemi olan, mütevazi bir takım. Fenerbahçe de çok iddialı. Güzel bir lig, rekabet seviyesi yüksek bir lig oluyor. Keşke pandemi süreci olmasaydı ve maçlar taraftarlarla oynansaydı. Fenerbahçe taraftarları olsa iç sahada puan kaybetmezdi. Beşiktaş ve Galatasaray için de bu durum böyle.

Hem Fenerbahçe’de hem de Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşadım. İkisinde de hocamız Mustafa Denizli'ydi. Bu haftasonu bir derbi var. Fenerbahçe bu hafta Galatasaray ile oynamış olsa açık ara net favori olabilirdi. Ama Beşiktaş maçı için durum böyle değil. Şanslar bence yüzde elli yüzde elli. Fenerbahçe’nin favori olduğunu düşünmüyorum. İki takımda da formda olan oyuncular var. Bu maçta sonucu kaleciler belirleyecek. Utku da Altay da genç isimler. İnşallah bol gollü, heyecan verici bir derbi maçı olur. 90 dakika gözümüzü sahadan ayırmadığımız bir maç olmasını temenni ediyorum.

Gökten vahiy indiği için Sergen Yalçın bugün Beşiktaş’ın başında değil. Sergen hoca o takımın başında yaptığı başarılı işler sayesinde bulunuyor. Beşiktaş camiasının bir çocuğunun olmasının elbette avantajlarını yaşıyor. Ama Sergen Yalçın’ın Anadolu takımlarında yakaladığı başarılar ortada. Beşiktaş camiası Sergen Yalçın’a güvenmeli. Kendisi zamanla çok daha başarılı sonuçların alınmasını sağlayacaktır.

Ben Süper Lig’de daha önce çalıştım. Daha sonra gelen teklifleri değerlendirirken biraz dikkatli davranmadım. Bu sebeple Süper Lig’den uzak kaldım. Ben Yusuf Şimşek olduysam Denizlispor sayesinde oldum. Futbolcuyken Denizlispor’da yükselişe geçtim. Orada oynarken Milli Takıma seçildim. Beni göreve çağırırlarsa koşa koşa Denizli’ye giderim. Orası ile aramızda farklı bir gönül bağımız var.

Maradona’nın vefatını öğrendiğimde gözümden istemsizce yaşlar aktı. Kendisi efsane bir futbolcuydu. Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Herkesin kendisini ne kadar çok sevdiğini sosyal medyada görüyoruz. Çok büyük bir futbol efsanesi hayatını kaybetti. Nurlar içerisinde uyusun.” 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30