Gaziantep şehrini çok seviyorum

Muhammet Demir, "Bize çok katkı sağlayacak futbolcular kadromuza katıldı. Süper Lig’de her takımı yenebilecek güçteyiz. Gaziantep FK camiasını ve Gaziantep şehrini çok seviyorum."

Gaziantep şehrini çok seviyorum
banner127

Muhammet Demir, “Marius Sumudica’nın oynatmış olduğu oyun sistemi rakip takımlara ters geliyor. Bu da geçtiğimiz sezon çok işimize gelmişti. Süper Lig’de her takımı yenebilecek güçteyiz. Gaziantep FK camiasını ve Gaziantep şehrini çok seviyorum.

Bize çok katkı sağlayacak futbolcular kadromuza katıldı. Uyum sürecini atlattıktan sonra daha çok katkı verecektir. Şampiyon olmuş takımlarla ismi anılan oyuncuların Anadolu kulüplerine getirilebilmesi önemli bir meziyettir. Bu da Anadolu Kulüplerinin eskiye nazaran daha kuvvetli olması ile alakalı bir durum.

Kariyerimin kırılma noktası Trabzonspor’a transfer olmamdı. Trabzonlu olan birisi olarak söylüyorum ki, keşke o dönemde Trabzonspor’a transfer olmasaydım. O zaman zayıf bir kadro vardı ve takımın gidişatı da pek iyi değildi.Keşke farklı bir dönemde Trabzonspor’a transfer olsaydım. Trabzonspor’a gitmemi benden daha çok Gaziantepsporlu yöneticiler istedi. Beni isteyen farklı kulüplerde vardı. Gaziantepspor'u o zaman yönetenler diğer kulüpler muhattap bile olmadı. Bende sözleşmesi devam eden bir oyuncuları olarak onlar ne derse onu yapmak durumunda kaldım.

Abdullah Ercan hocama minnettarım. Bana çok güvendi, değer verdi ve oynattı. Bana inandığını gösterdi. Okan Buruk hocamızla güzel ve keyifli dönemler geçirmiştik. 

Bursaspor’un şampiyon kadrosunda yer alıyordum. 17- 18 yaşlarındaydım ve sadece 2 maçta A takım forması giymiştim. Anadolu takımlarının eskiye nazaran şampiyon olma ihtimalleri daha fazla. Daha önce şampiyon olmuş takımlar maddi açıdan ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Şehir ve takım kenetlenmezse başarı gelemez. Bunu sağlayan bir Anadolu takımı ve kenti çıkarsa Bursaspor ve Başakşehir’den sonra yeni bir şampiyon takım daha çıkmış olur.

Radamel Falcao’yu geçmiş dönemlerde çok beğeniyordum. Çok kaliteli bir oyuncu ve golcü. Son yıllarda elbette takımına fayda sağlıyor ama geçmiş yıllardaki performansı bir başkaydı.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 04:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30