Ligde her takım her takımı yenebiliyor

Ankaraspor futbolcusu Beykan Şimşek, "Hocalarımız bize hangi mevkide görev verirse versin elimizden geleni yapmak zorundayız. Ben normalde sol açık ve forvet arkası olarak görev alıyordum. Mustafa Özer hocamız beni son 2 haftada forvet oynattı."

Ligde her takım her takımı yenebiliyor
banner127

Beykan Şimşek, “İyi mücadele eden, yetenekli bir takımız. Kalitemizi henüz sahaya yansıtamadık. Bu sezon üçüncü Teknik Direktör ile çalışıyoruz. Artık şanssızlığımızı kırmamaız lazım. Akhisaspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz. Ligde her takım her takımı yenebiliyor. Mayıs ayına kadar daha çok maçımız var. Lige maç maç bakacağız.

Biz sezonun ilk haftasında Eskişehirspor’u yenmiştik. O takımın başında olan Mustafa Özer daha sonra bizim takımımızda göreve başladı. Mustafa Özer hocamız saha kenarında sürekli oyunun içinde olan bir isim. Oynatmak istediği güzel bir sistem var. Mustafa Özer ile ilk kez çalışıyorum. Kendisinin isteklerini saha içerisinde yerine getirerek, maçları kazanmak istiyoruz. Mustafa Özer’in güzel bir ekibi var. Onlarla çalışmaktan dolayı mutluyuz. Ondan futbolun güzel yönlerini öğrenmeye çalışıyoruz. 

Fenerbahçe altyapısında yetiştim. Geçmişe bakarak yaşamamak gerekiyor. Hedeflerimiz var. En büyük hedefim A Milli Takımda oynamak. Fenerbahçe altyapısından gelmenin olumlu veya olumsuz bir yönünü yaşamadım.  Fenerbahçe’de kalarak kendimi gösterme fırsatları bulamadım. Kiralandığım kulüplerde normal bir futbolcudan çok daha fazla performans sergilemesi gerekiyor. Fenerbahçe’de kalmak için ekstra performanslar gerekiyor. Şuan Ankaraspor’un futbolcusuyum. Saygı hak eden bir mücadelenin içerisindeyim. Bana ilk olarak Aykut Kocaman forma vermişti. Futbol kariyerimin ilk maçında gol de atmıştım. Aykut hoca benim için özel bir isim. O maç benim için özel bir maç. 

Hocalarımız bize hangi mevkide görev verirse versin elimizden geleni yapmak zorundayız. Ben normalde sol açık ve forvet arkası olarak görev alıyordum. Mustafa Özer hocamız beni son 2 haftada forvet oynattı.

Ömer Faruk Beyaz ve Burak Kapacak çok önemli yetenekler. Ömer Faruk özelinde konuşacak olursak, Fenerbahçe’de forma giymek çok bir olay. Mental olarak gelişimini sağlamalı. Kendi mevkisinde oynayan futbolcuları çok iyi analiz etmeli. Genel olarak konuşursak da, kendilerini ve vizyonlarını geliştirmek için çaba sarfetmek bence en önemli detay olur. Yurt dışındaki oyunculardan hiçbir eksiğimiz yok. Ülkemizi daha çok sayıda Türk futbolcu yurtdışında temsil etmeli.”
 
 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30