Süper Lig’e yükselmek istiyoruz

Soner Gönül, "Ankara Keçiörengücü olarak Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Giresunspor maçını da kazanmaya çalışacağız. Süper Lig’de forma giymek istiyorum."

Süper Lig’e yükselmek istiyoruz

Radyospor'a konuşan Soner Gönül şu ifadeleri kullandı;

“Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Kişisel performansını ikinci planda tutuyorum. Altınordu deplasmanına kazanmak için gitmiştik. Kazarak lider olmayı başardık. 5 maçtır mağlup olmuyoruz. Son 3 maçta 9 puan aldık. Altınordu çok iyi bir takım. Sistemi olan bir takım. Kazanacağımıza inanıyorduk. Biz de iyi bir takımız. Maç maç önümüze bakıyoruz. Giresunspor maçını da kazanmaya çalışacağız.

Giresunluyum. 17 yaşında Galatasaray altyapısına katılmıştım. A Takıma kadar yükseldim. Kupa maçlarında kadroya girmişliğimde var. Galatasaray bana çok şeyler kattı. Düzenli olarak forma giyebileceğim bir takımda yer almak istiyordum. Ankara Keçiören’e geçen sezon dahil oldum.

23 yaşındayım. Genç oyuncuların her zaman hedefleri ve hayalleri vardır. Ankara Keçiörengücü olarak Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Süper Lig’de forma giymek istiyorum. Yurt dışında ülkemizi temsil etmek istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30