Taylan Antalyalı Premier Lig’de oynar

Erkan Taşkıran, "Ben geçen sene Taylan Antalyalı İngiltere Premier Lig’de oynayabilir demiştim. Halen bu görüşümün arkasındayım. İnşallah birgün kendisini Premier Lig’de izleriz. Ben kendisinin İngiltere’de çok başarılı maçlar çıkarabileceğini düşünüyorum. Şansı ve bahtı bol olsun."

Taylan Antalyalı Premier Lig’de oynar
banner115

Erkan Taşkıran, “Haftasonu bir derbi maça çıktık. Bandırmaspor - Balıkesirspor maçları çok farklı oluyor. Kazanan taraf biz olduk. Maç boyunca da rakibimizden üstün oynadık. Golü atmak bana nasip oldu ama önemli olan takımın kazanmasıydı. 2 haftadır kazanıyoruz. İnşallah bu çıkışımız devam eder.

Gol pozisyonunda sol ayağımı ciddi bir şekilde gerdim. Topa vurduktan sonra bir ses duydum. Ayağıma bir ağrı girdi. Saha kenarına işaret ettim ve oyuncu değişikliğini gerçekleştirdik. 

Erkan Sözeri ile ligde 5 maça çıktık. İlk 3 maçtan puansız ayrıldık ama takım olarak iyi futbol oynuyorduk. Son 2 maçta iyi reaksiyon gösterdik. Bandırma çok güzel bir ilçe. Çok değerli bir başkanımız var. Bandırma en iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Bandırmaspor’u en iyi yerlere çıkarabilmek adına tüm takım olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Taylan Antalyalı ile en son 3-4 hafta önce konuştum. Kendisini çok seviyorum. Onu en iyi yerlerde göreceğimize biz inanıyorduk. Kendisi de inanıyordu. Çok iyi futbol oynayarak herkesi şaşırtıyor olabilir ama kendisini tanıyanlar için bu durum çok normal. Galatasaray çok büyük bir camia. Ben geçen sene Taylan Antalyalı İngiltere Premier Lig’de oynayabilir demiştim. Halen bu görüşümün arkasındayım. İnşallah birgün kendisini Premier Lig’de izleriz. Ben kendisinin İngiltere’de çok başarılı maçlar çıkarabileceğini düşünüyorum. Şansı ve bahtı bol olsun.

Gökay Güney genç ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Çok iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. Abartmadan söylüyorum. 2-3 sene içerisinde büyük ses getirecek bir defans oyuncusu olacaktır. Şuan 21 yaşında. İnşallah performansını artırarak devam eder. Kendisi Bandırmaspor’a çok şeyler katıyor. 

Covid-19 testi pozitif çıkan bir oyuncu 14 gün karantinada kalıyor. 14 gün futboldan uzak kalan bir oyuncu, antrenmanda yapamadığından fiziksel kapasite olarak düşüş gösteriyor. Geri dönebilmek ve arayı kapatmak adına ciddi eforlar sergilemek gerekiyor. Fizik kaliteniz düşük olunca da oynamaya çalıştığınız futbolu oynayamıyorsunuz. Bu sezon mücadele odaklı maçların oynanmasının en temel sebebi bu.” 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30