VAR sistemi mutlaka gelmeli

Yücel İldiz, “Hakemlerden yana yüzümüz pek gülmedi. Tüm kamuoyu da yaşadıklarımıza şahitlik etti. TFF 1.Lig’de VAR sisteminin olması gerektiğini düşünüyorum. VAR sistemi mutlaka gelmeli."

VAR sistemi mutlaka gelmeli

Radyospor'a konuşan Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Ankaraspor maçını mutlaka kazanmak istiyorduk. Giresunspor ve Boluspor maçlarını kazanamamıştık. Ankaraspor da çok direndi. Kilidi açmamız gerekiyordu. İkinci istediğimiz skoru alacak oyunu oynadık ve kontrolümüz altında geçen bir maçı 3-0 kazanmayı başardık. İstediğimiz oyunu sergileyebildiğimiz için mutluyum. Rakip takımlar bizimle oynarken çok kapanıyorlar. Bu doğrudur. Bizim de görevimiz maçları ne yapıp ne edip kazanmak. Bunlar futbolun içerisinde olan durumlar. 

Sezon başında herkes Adana Demirspor, Samsunspor ve Altay direkt Süper Lig’e çıkar yorumları yapmıştı. Ben bu yorumların doğru olmadığını söylemiştim. TFF 1.Lig düşünüldüğü kadar kolay bir lig değil. Herkes herkesi yenebilir. İşini ciddiye alan başarılı sonuçlara daha çok yaklaşır. Lige ağırlığımızı koymak istiyoruz. Daha 12 maç oynadık. 22 maçımız daha var. Erken konuşmak çok doğru olmaz. 

MHK Başkanı benim sevdiğim ve inandığım bir arkadaşım. İlk 12 haftada çok canımız yandı. Hakemlerden yana yüzümüz pek gülmedi. Tüm kamuoyu da yaşadıklarımıza şahitlik etti. TFF 1.Lig’de VAR sisteminin olması gerektiğini düşünüyorum. VAR sistemi mutlaka gelmeli. Yine hatalar olacaktır ama ne kadar aza indirebilirsek o kadar iyi olur. Boluspor maçındaki pozisyonun penaltı olduğunu tüm yorumcular söyledi. 

Covid-19 belası bize iki maça mal oldu. İzmir depreminde de etkilendik. 32 kişilik bir kadromuz var ama şampiyonluk hedefi olan bir takım için bu sayı yeterli olmuyor. Kadro konusunda istikrar yakalayamadık. Covid-19 geçirmeyen kalmadı. İnşallah bundan sonra bu bela ile karşılaşmayız. İnşallah sezon sonunda Süper Lig’e çıkan takımlardan birisi Altay olacak. 

Pandemiden dolayı dünyada ekonomik problemler var. Ekonomik sıkıntı yaşamayan kulüp yok gibi bir şey yok. Yayıncı kuruluş ödeme konusunda zorlanıyor. Ufak tefek aksaklıklar bizim kulübümüzde de var. Ancak çok konuşulacak konular değil.

Dorukhan Toköz benim Eskişehirspor’da öğrencimdi. Sağ bek ve orta saha olarak oynatmıştık. Orijinal mevkisi ön libero. Sağ bek olarak da çok iyi oynadı. Ben o zamanlar kendisine yabancı dil öğrenmesini tavsiye etmiştim. Hırslı ve akıllı bir oyuncu. Şu an Beşiktaş’ın en önemli oyuncularından birisi. Talihsiz bir sakatlık süreci geçirdi ama kurtuldu. Milli Takımımızda da önemli bir koz olacaktır.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30