Yüzde yüz netleşmiş bir olay yok

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Dünyada modern futbol diye bir gerçek var. Yeni diye adlandırılan Teknik Direktörler bu modern futbol anlayışına yaşı ilerlemiş hocalara göre daha uyumlu olabiliyorlar. Yöneticiler de doğal olarak genç ve dinamik antrenörleri tercih ediyorlar diye düşünüyorum."

Yüzde yüz netleşmiş bir olay yok
banner127

Recep Uçar, “Ben doğma büyüme Ümraniye’de yaşayan bir insanım. 45 yaşındayım ve 45 yıldır Ümraniye’de yaşıyorum. Abdullah Avcı’nın ekibinde devam etmek istiyordum. Ümraniyesporlu yöneticiler beni takımın başında görmek istediklerini bana ilettiler. Tanıdığım, bildiğim insanlar yönetimde bulunuyor. Abdullah hocamla da görüştüm ve görevi kabul ettim. 

Dünyada bir Teknik Direktör değişimi var. Ben şuan 45 yaşındayım. Çok da genç sayılmam. Avrupa’da çok daha genç yaşlarda Teknik Direktörlük yapan isimler var. Dünyada modern futbol diye bir gerçek var. Yeni diye adlandırılan Teknik Direktörler bu modern futbol anlayışına yaşı ilerlemiş hocalara göre daha uyumlu olabiliyorlar. Saha kenarında dinamizm gerektiren bir iş yapıyoruz. Yöneticiler de doğal olarak genç ve dinamik antrenörleri tercih ediyorlar diye düşünüyorum.

Her kulübün farklı bir işleyiş tarzı vardır. Ümraniyespor’da taraftar baskısı çok fazla yok. Kulübümüzde taraftar baskısı yok ama sportif başarı beklentisi var. Bu beklenti de görev yapan herkesin üzerinde bir baskı unsuru oluşturuyor. Ümraniyespor Türkiye Kupasında çok ileri turlara gitmiş, Süper Lig’in kapısından dönmüş bir kulüp. Sportif başarı beklentisinin yüksek olması da son derece normal.

Teknik ekibimde genç bir ekip. Ekibimde Tayfun Rıdvan Albayrak, Selçuk Mingan, Kerem Hasan Keskin, Şenol Demir ve Can Kaplanoğlu gibi geleceği parlak isimler var. 

Tutarlı ve erişilebilir bir hedef belirlememiz gerekiyor. Ama bunun için Ocak ayını bekleyeceğiz. Şu anki hedefimiz Ocak ayında kadar alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz.

5 oyuncu değişikliği bizim için iyi bir kural değişikliği oldu. Bizler antrenörler olarak Basketbol, hentbol ve voleyboldaki kadar oyuna çok fazla müdahale edemiyorduk. Üç oyuncu değişikliği yeterli olmuyordu. Takımda bazen işleri yolunda gitmeyebiliyor. Beş oyuncu değişikliği hakkı da daha erken soruna müdahale etmemizi sağlıyor. Ben bu kural değişikliğini çok olumlu bulanlardanım. 

Egemen Korkmaz’ın Abdulah Avcı’nın ekibine dahil olacağına dair benim konuşmam doğru olmaz. Hocanın açıklama yapması çok daha doğru olur. Zaten bildiğim kadarıyla da ortada yüzde yüz netleşmiş bir olay yok.

Ümraniyespor’da başarılı olmak ilk hedefim. Doğru zamanın geldiğini düşünerek Ümraniyespor’dan gelen teklifi kabul ettim. Ümraniyespor ile beraber büyümek istiyorum. Benim kişisel hedeflerim elbette var. Süper Lig’de çalışmak istiyorum. Yurtdışında takım çalıştırmak istiyorum. Zaten bütün çalışmalarımız ve emeklerimizde bu hedeflerimizi gerçekleştirmek adına.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30