Başkan Ataç, DSÖ'nün yıllık iş toplantısına katıldı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin 7. faz aşamasında üyeliği bulunan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı’nın Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlediği yıllık iş toplantısı ve teknik konferansına katıldı.

Başkan Ataç, DSÖ'nün yıllık iş toplantısına katıldı
banner127

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Avrupa Bölgesi ve ötesindeki sağlıklı şehirlerin çalışmalarından öğrenme fırsatı sunmayı amaçlayan DSÖ Sağlıklı Şehirler yıllık iş toplantısı ve teknik konferansına katıldı.

Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen, teknik uzmanların yanı sıra şehirlerden politikacıları ve kilit karar vericilerin katıldığı program DSÖ Avrupa Ağı üyeleri için hem bölgesel hem de küresel olarak nasıl örnek olduklarını göstermeleri için bir fırsat olarak düzenleniyor. Bu yıl 35. Yaşı kutlanan Sağlıklı Şehirler Ağı’nın teması ‘Herkes için sağlık ve refah, sağlıklı şehirler hareketinin 35. Yılını kutluyoruz’ olarak belirlenen konferansta, sağlıklı şehirler ağının şehirler tarafından sunulan en son gelişmeler, ileri araştırmalar ve yenilikçi fikirler de dahil olmak üzere sağlıklı şehir hareketi etrafındaki çeşitli konular incelendi.

Başkan Ataç’a Hollanda’da Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ile Dış İlişkiler Müdürü İnci Çalışkan eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30