100 bin gülle evlenme teklifi

Onur Tuna'nın 100 bin gül yaprağıyla yaptığı evlilik teklifi çıtayı arşa taşıdı.

100 bin gülle evlenme teklifi
banner127

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle büyük beğeni toplayan Onur Tuna, Tuvana Türkay ile rol aldığı filmde yaptığı romantik hareketle çok konuşuldu. Tuna, 100 bin gül yaprağını sokağa dökerek Türkay'a romantik bir evlilik teklifinde bulundu. Tuna'nın bu evlilik teklifi filme merakı artırırken, çıtayı da arşa çıkardı.

Romantik sahnesiyle dikkat çekti

Aşk için neler yapılabileceğini gözler önüne seren filmde, Onur Tuna daha sonra sahile kurduğu romantik ambiyans içinde sevgilisinin parmağına yüzüğü takmayı başaracak. Çekimler için geceden sabaha kadar gül yaprakları içinde oturan Onur Tuna, filmde sevgilisi olan Tuvana Türkay'a evlilik teklifinde bulunuyor.

Tanıtımda yer alan ve 100 bin gül yaprağının kullanıldığı sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Oldukça etkileyici bulunan sahneyi izleyenler filmi merakla beklemeye başladı.

Sevgililer Günü'nde vizyonda

Yapımcılığını Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım'ın üstlendiği, romantik komedi türündeki 'Ağır Romantik filminin senarist ve yönetmenliği ise Deniz Denizciler'e ait. Filmde Onur Tuna ve Tuvana Türkay'ın yanı sıra Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan Erkekli, Servet Pandur ile Gazanfer Ündüz de rol alıyor. Çekimleri İstanbul'da sadece beş haftada tamamlanan 'Ağır Romantik', Cj Entertainment Türkiye dağıtımcılığında 14 Şubat 2020'de vizyona girecek.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30