7 yeni film vizyonda!

Türkiye'de sinema salonları sinemaseverler tarafından dolup taşmaya devam ediyor. Ülkemizde 30 Kasım 2018 tarihi ile 7 farklı film vizyona girdi. 222Haber olarak sizin için bu filmleri derledik...

7 yeni film vizyonda!
banner127

Gustav Möller’in yönettiği ve Jakob Cedergren, Asger Holm, Jessica Dinnage ile Omar Shargawi’nin oynadığı Suçlu (Den Skyldige – The Guilty), 30 Kasım 2018’de Filmartı Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Acil yardım hattında çalışan polis memuru Asger Holm, sıradan bir gece vardiyasında olağanüstü bir telefon alır. Hattın diğer ucunda kaçırılan bir kadın vardır. Asger oturduğu santral odasından O’nu kurtarmak için zamanla yarışırken bu çabasının hayati sonuçları olacağından habersizdir. Yılın en orijinal, çarpıcı ve farklı gerilim filmi Suçlu, 2018 Sundance Film Festivali’nden İzleyici Ödülüyle ayrıldı.

Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ve Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri ile Tarık Ünlüoğlu’nun oynadığı Hedefim Sensin, 30 Kasım 2018’de CJ Entertainment dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da tamamıyla değişir, yani kaderin hedefinde artık tüm kahramanlarımız vardır.

Scott Jeffrey’in yönettiği ve Becca Hirani, Lucy Chappell, Tiffany Ellen Robinson ile Thomas Mailand’ın oynadığı Kötülük İçinde (The Bad Nun), 30 Kasım 2018′de Derin Film dağıtımıyla Vişne Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarıldı.
Genç bir kadın olan Aesha, yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak için farklı bir yere gitmeye karar verir. Geçmişte annesinin şehir dışında kaldığı yere doğru yola koyulur. Huzur bulmak için çıktığı bu yolculuk Aesha’nın hayatını alt üst eder. Annesinin gezdiği yerleri dolaşan Aesha, akşam eve gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Gece yarısı kapısına gelen bir rahibin ardından bir kâbusun içerisine düşer.

Peter Farrelly’nin yönettiği ve Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini ile Don Stark’ın oynadığı Yeşil Rehber (Green Book), 30 Kasım 2018’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Piyanist Don Shirley, Manhattan’dan güneye doğru konser turu yapacaktır. Kendisi ile şehir şehir gezecek bir şoför arayışında olan Shirley, bir süredir işsiz olan Tony’yi işe alır. Tony, yolculuk sırasında ve ırkçılığın yaygın olduğu bu dönemde güvenli olan güzergâhları kullanabilmek için The Green Book isimli kılavuzdan yardım alır. Bu birbirinden farklı ikili, yolculukları boyunca tehlikeyle de nezaketle de karşılaşırlar.

Vuslat Saraçoğlu’nun yönettiği ve Serdar Orçin, İpek Türktan Kaynak, Rüçhan Çalışkur ile Ozan Çelik’in oynadığı Borç, 30 Kasım 2018′de Başka Sinema dağıtımıyla Streç Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Eskişehir’de karısı Mukaddes ve kızı Simge ile birlikte yaşayan ve mütevazı bir hayat süren Tufan, küçük bir matbaada çalışmaktadır. Yan dairede yalnız oturan komşuları Huriye bir gece aniden fenalaşır. Doktor, Huriye’nin bir süre tek başına kalmaması gerektiğini söyler. Tufan, bakacak kimsesi olmayan Huriye’yi bir süre evinde tutmaya karar verir. Yaşadığı kimi korkuları sonucunda Tufan’ın iyilik hali sınavlardan geçer.

Örümcek Ağındaki Kız, bir gizemi aydınlatmaya çalışan bir gazeteci ve bilgisayar korsanının hikayesini konu ediyor. Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur... İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson'ın yarattığı Millennium serisinden beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda “Nefesini Tut" ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez oturuyor. Filmde "The Crown" dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Claire Foy, aykırı bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'a hayat verirken, Lisbeth'in ortağı gazeteci Mikael Blomkvist rolünde Sverrir Gudnason yer alıyor. Lakeith Stanfield'ın "Ed Needham" karakterini, Stephen Merchant'ın da "Frans Balder" karakterini canlandırdığı filmde Sylvia Hoeks, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund ve Vicky Krieps de yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yönetmen ile Steven Knight ve Jay Basu birlikte kaleme alıyor.

Hindistan Eşkıyaları, Hint yarımadasının Hindutan ya da Hindostan olarak bilindiği 1795 yılından kurgusal bir tarih masalını seyircilerine taşıyor. 
1795 yılında, Hint yarımadasının hala Hindutan ya da Hindostan olarak bilindiği yıllarda, İngiliz Doğu Hindistan ortaklığı devrededir. Gittikçe genişleyen ve Hindistan'ın büyük bölümüne egemen olan İngiliz Doğu Hindistan ortaklığı engel tanımaz gibi görünmektedir. Ancak bu durumdan rahatsız olanlar vardır. Hindistan'ın ünlü haydut grubu mücadeleye hazırdır. Khudabaksh Azaad isimli bir haydutun liderliğindeki grup, Hindistan'ı İngilizlerden kurtarmak ve özgürlüğünü garantilemek adına zorlu bir mücadeleye atılırlar. Britanyalı bir komutan olan John Clive ise bu haberi aldığında harekete geçmeye karar verir ve sinsi bir planı devreye sokar. Bu plan kapsamında komutan, Awadh'ın küçük çaplı bir haydutu olan Firangi Mallah'ı kullanmaya karar verir. Komutan Clive, Mallah'ı grubun içine sızması ve tehditi engellemesi için haydutların peşine salar. Ancak Firangi, bu süreçte kendini keşfettiği gibi ne yapmak istediğini de fark etmeye başlayacak ve tarafını seçmek zorunda kalacaktır...

 Yönetmen koltuğunda Vijay Krishna Acharya'nın oturduğu filmin başrolünde Ghajini , PK, Dangal, 3 Aptal, Süperstar filmlerinin yıldızı Aamir Khan oturuyor. Filmin kadrosunda Khan’a, Amitabh Bachchan, Katrina Kaif, Sana Shaikh gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosunda yönetmenin imzası bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30