Beklenen filmin fragmanı yayında

Youtube'da dört milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık filminin beklenen uzun fragmanı yayında.

KONUSU: Atakan, zengin sevgilisi Buse'ye aşıktır. Evlenmelerinde tek engel ise Buse'nin dedesidir. Atakan da Buse ile evlenmek için tek çare olarak Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulmaya karar verir. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir. Kafalar, arayışları sonunda kendilerini bir anda Antalya'da bulacak ve işler iyiden iyiye karışmasıyla aksiyon ve komedi dolu bir macera başlayacaktır.

Yönetmen: Yücel Yolcu 
Oyuncular: Metin Akpınar, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Erkan Can, Perihan Savaş, Feride Hilal Akın, Erhan Yazıcıoğlu, Ruhi Sarı, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Tunçbilek, Behzat Gerçeker, Ece Seçkin, Derya Uluğ, Funda Arar, Samsun Demir, Enes Batur, Reynmen (Yusuf Aktaş), Shredded Brothers, Yener Çevik, Uras Benlioğlu, Veyzel Zaloğlu, Burak Güngör, Başak Karahan, Şeyda Erdoğan, Lord of Murat, Şahangiller, Halil Söyletmez

Yapımcılar: Erdem Karahan, Büşra Karahan, Burak Uçman, Kemal Kaplanoğlu
Yönetmen: Yücel Yolcu
Senaryo: Büşra Karahan, Enver Sülük
Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök
Müzik: İrsel Civit

TIKLA VE FRAGMANI İZLE

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30