Dayı filminin Eskişehir galası yapıldı

Özdilek Cinetime Sineması, Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün senaryosunu yazdığı ve başrollerini Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket isimlerinin paylaştığı Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminin Eskişehir galasını gerçekleştirdi.

Özdilek Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminin Eskişehir özel galasını vizyon tarihinde sinemaseverlerle buluşturdu. 

Galaya filmin oyuncuları ve filmin yapımcısı katıldı. Oyuncuların sempatik davranışları ve yaptıkları espriler galaya katılan herkesi eğlendirdi. Oyuncular filmlerini ilk defa sinemaseverlerle izleyecek olmanın heyecanı içinde olduklarını belirttiler. Film sonunda herkes oyuncuları ayakta alkışladı ve film izleyenlerden tam not aldı. 

Uğur Bayraktar’ın yönettiği ve Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp ile Beste Bereket’in oynadığı Dayı: Bir Adamın Hikâyesi, 10 Aralık 2021′de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Ubay Yapım tarafından vizyona çıkarıldı. Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan filmin kahramanının, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi onu çalışması için İstanbul’da kahvehane işletmeciliği yapmakta olan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderirler. Bu büyükşehire gelişi ile kahramanımızın, olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye doğru yükseliş hikâyesi başlayacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30