Karakomik Filmler 2 vizyona girecek

2 Arada ve Kaçamak adlı iki ayrı filmden oluşan "Karakomik Filmler"in devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz oturuyor. Karakomik Filmler 2'de yer alacak Emanet filminin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Tülin Özen gibi isimler yer alıyor.

Karakomik Filmler 2 vizyona girecek
banner127

Gişede beklentilerin çok altında kalan Karakomik Filmler’in ikinci halkası olan Karakomik Filmler 2’den yeni afiş yayınlandı. Film, 17 Ocak 2020’de vizyona girecek. Cem Yılmaz’ın, “popcorn” krizi yüzünden ertelenen son filmi Karakomik Filmler, 18 Ekim’de vizyona girdi. 2 Arada ve Kaçamak adlarını taşıyan, her biri yaklaşık bir saatlik iki farklı hikâyeden oluşan Karakomik Filmler, eleştirmenler nezdinde sınıfta kalırken, izleyicilerden de beklenen ilgiyi görmedi.

Vizyondaki dördüncü haftasının sonunda yaklaşık 698 bin seyirciye ulaşan Karakomik Filmler, gişedeki bu performansıyla Cem Yılmaz’ın önceki filmlerinin çok altında kaldı. Oysa ki Cem Yılmaz’ın belki de en beğenilmeyen filmi olan Ali Baba ve 7 Cüceler bile 1.82 milyon seyirciye ulaşmıştı. Aynı şekilde daha dramatik ögeler barındıran Hokkabaz ve Pek Yakında gibi filmleri de 1.5 milyon seyirci barajını aşmıştı. Durum böyle olunca Karakomik Filmler, Cem Yılmaz’ın gişede gerçek anlamda hayal kırıklığı yaratan ilk filmi oldu. Karakomik Filmler ile gişede aradığını bulamayan Cem Yılmaz, önümüzdeki aylarda, aynı şekilde iki orta metraj filmden oluşan Karakomik Filmler 2 ile sinemalara geri dönecek.

Deli ve Emanet adını taşıyan iki orta metraj filmin birleşiminden oluşan Karakomik Filmler 2, 17 Ocak 2020’de vizyona girecek. Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz’a Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy, Özge Özpirinçci, Çağlar Çorumlu, Celil Nalçakan ve Tansu Biçer eşlik ediyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30