Sinemaseverler bu filmi bekliyor!

Benedict Cumberbatch, Richard Madden ve Colin Firth gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı, Oscar’lı yönetmen Sam Mendes’in yazıp yönettiği savaş filmi 1917’den ilk fragman yayınlandı.

I. Dünya Savaşı'nda yaşananları konu edinen "1917"den ilk fragman resmi olaran paylaşıldı. DreamWorks ve Universal Pictures bünyesinde geliştirilen film 1917'nin fragmanında, zorlu bir mücadeleye tanık oluyoruz. Ayrıca fragmanda en çok gördüğümüz yüzler Dean-Charles Chapman ve George MacKay oluyor.

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ

Skyfall'un yönetmeni Sam Mendes'in imzası bulunan ve büyük bir heyecanla  beklenen "1917" filminin konusu ise şöyle: I. Dünya Savaşı sırasında iki genç Britanya askeri olan Schofield ve Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanırlar. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de onların arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur.

Merkala beklenen savaş filmi "1917"nin oyuncu kadrosunda Captain Fantastic, Pride, How I Live Now, 11.22.63 gibi yapımların genç yüzü George MacKay ve Game of Thrones'ta genç kral Tommen Baratheon olarak izlediğimiz Dean-Charles Chapman'ın yanı sıra dev isimler bulunuyor. Henüz fragmanda görüş alanımıza giremeseler de filmin kadrosundaki yıldız isimler arasında  Sherlock dizisinin, Doctor StrangeAtonementThe Imitation GamePatrick Melrose12 Years A Slave gibi yapımların yıldız ismi Benedict Cumberbatch; Game of ThronesMedici ve Bodyguard dizilerinin başarılı oyuncusu Richard Madden; A Single ManThe King's SpeechKingsman serisi, Mamma Mia gibi yapımların usta oyuncusu Colin Firth; Altın Çember, StockholmMiss Sloane, The Imitation Game gibi yapımlardan tanıdığımız Mark Strong; Sherlock'un Moriarty'si Andrew Scott;  Rogue One: A Star Wars Story, Atonement, Mr. NobodyThe Bank Job gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Mays gibi isimler yer alıyor.

Yıldız kadrolu 1917 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30