3 isim İYİ Parti'den aday adaylığını duyurdu

Yağmur Gürsöğüt, Çağdaş Çelik ve Ramazan Gültekin İYİ Parti Eskişehir'den milletvekili aday adaylığına başvuruda bulundu.

3 isim İYİ Parti'den aday adaylığını duyurdu
banner115

Yağmur Gürsöğüt, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını yaptığı basın toplantısı aracılığıyla duyurdu. Uluslararası Binicilik Federasyonu’na bağlı hakem olarak çalışan Yağmur Gürsöğüt, ekonomik sıkıntılardan, her gün yeni bir zamla uyanmaktan, emeklilik hakkının bir iki kişinin dudağı arasında olmasından rahatsız olduğu için bu kararı aldığını açıkladı.

Çağdaş Çelik, İYİ Parti Eskişehir İl Binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı aracılığıyla İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını duyurdu. Basın toplantısında milletvekili aday adaylığını duyuran Çağdaş Çelik, İYİ bir Türkiye inancının yüksek olduğunu ve bunun için yola çıktığını ifade etti.

Ramazan Gültekin de İYİ Parti Eskişehir Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını duyurdu. Gültekin, adaylık konuşmasında, "Memleketim Eskişehir ve Eskişehirlilere hizmet etmek için adayım. İYİ Parti Eskişehir Teşkilatlarında birliği, beraberliği ve hedef bütünlüğünü sağlamak ve bu yolla partimi daha güçlü kılmak için adayım." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30