Ahmet Ulupınar aday adaylığı başvurusu yaptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Ahmet Ulupınar, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu partisinin genel merkez binasında yaptı.

Ahmet Ulupınar aday adaylığı başvurusu yaptı
banner115

Aday adaylığı başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan Ulupınar, "14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde Cumhur ile birlikte milletimizin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için yola çıktık. Şehit Liderim Muhsin Başkanımızın emaneti milletimizin de teveccühleri ile inşallah partimiz kuruluşunun 30. Yılında Gazi Meclisimizde güçlü bir şekilde temsili ile olacaktır" dedi.
BARAJ DERDİMİZ YOK
Baraj endişesi duymadan seçime girileceğini ifade eden Ulupınar, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Mensubiyeti olmakla gurur duyduğum kuruluşundan bugüne kadar geçen süre zarfında her kademesinde görev aldığım ve şu anda da MKYK olduğum Büyük Birlik Partisi'ne bugün milletvekili adaylık müracaatımı Genel Merkezimizde  yapmış bulunmaktayım. Halkın gönlünde her zaman var olan geçmişte baraj endişesi ile verilmeyen oyların, İlk defa barajsız olarak gireceğimiz bu seçimde mühürün BBP'ye vurulacağından ve önümüzdeki yasama döneminde BBP'nin, TBMM'de grupla temsil edileceğinden hiç şüphem yok. Hedefimiz İlk turda hem Cumhurbaşkanlığında, hem de Milletvekili seçimlerinde BBP'ni güçlü bir şekilde TBMM'ye, Cumhur İttifakı'nı da iktidara taşımak. Bizler bu hedefimize ulaşabilme adına bizlere güvenen halkımızın ve dava arkadaşlarımızın teveccühüne layık olabilme adına var gücümüzle çalışacağız. Seçimlerin ülkemize ve partimize hayırlar getirsin Rabb'im mahcup etmesin."
MİLLİYETÇİLERE SESLENDİ
BBP Lider Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hedef ve ilkeleri doğrultusunda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici liderliğinde yollarına devam ettiğini anlatan Ulupınar, seçim sonuçlarına dair en küçük bir tereddütlerinin olmadığına da işaret etti.  Vatandaşların terörle ilintili olan siyasi ve diğer illegal yapılanmalara prim vermeyeceğine inandığını da aktaran Ulupınar, "Marjinal sol terör örgütleri ve HDP’nin desteklediği millet ittifakı sandıkta gömülecek. Millet ittifakında görev yapan yöneticiler ve gönül verenler bu durumdan son derece rahatsızlar. Bu duruma kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Bu seçimin kaderini milliyetçi ve maneviyatçı oylar belirleyecek. O nedenle kader seçiminde kiminle beraber olacaklarına karar vermeleri lazım” ifadelerini kullandı.
MAZLUM COĞRAFYADAN DUALAR GELİYOR
Gelinen noktada Büyük Birlik Partisi ve ilkelerinin kamuoyu tarafından daha iyi algılanmaya başlandığının altını çizen Ulupınar ,ikinci yüzyıl vizyonu olarak belirlenen Türkiye yüzyılına Büyük Birlik Partisi’nin damga vuracağını ifade etti. Ulupınar, “Herkesin hayali olan Ayasofya’yı açan, Karabağ’ın işgalden kurtarılmasında kilit rol oynayan,Dünya mazlumlarına umut olan Türkiye’miz, Cumhur ittifakımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan için Karabağ’dan, Balkanlarda yaşayan Türklerden, Irak Türkmenlerinden tüm mazlum coğrafyasından, Türk Cumhuriyetlerinden dualar geliyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30