Başkan Koca Tepebaşı için aday adaylığını açıkladı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 

Başkan Koca Tepebaşı için aday adaylığını açıkladı
banner127

 Coşkulu bir karşılama ile AK Parti İl Teşkilatına gelerek başvuru işlemlerini gerçekleştiren Koca, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:
 "1983 Eskişehir Tepebaşı doğumlu ve kazancını Tepebaşı bölgesinden sağlayan 2 çocuk babası, siyasetin içinden gelen bir babanın evladı, Eskişehir ve Eskişehirspor sevdalısı bir arkadaşınızım. Uzun yıllar boyunca Eskişehirspor tribünlerinde Eskişehirspor yok olmasın diye  sürdürdüğümüz mücadeleyi 2019 yılından itibaren Tepebaşı Belediyesi meclis üyesi olarak görev aldım sonrasında Eskişehirspor camiamızın bizlere verdiği sorumluluğu yol arkadaşlarımla beraber bu zor görevin üstesinden gelebileceğimizi düşünerek Eskişehirspor Başkanlığına seçildim.


Tepebaşı halkına hizmet vermeye hazırız
 Belediyenin imar komisyonunda plan bütçe komisyonunda hukuk komisyonlarında aktif görev almış meclis üyesi olarak Tepebaşı bölgesinin tüm sıkıntılarını bilen ben ve ekip arkadaşlarım bu sorunları çözmeye ve Tepebaşı halkına hizmet etmeye hazırız..
 Bizler kimiz; Bizler parti gözetmeksizin Eskişehir’de oluşan rant belediyeciliğinin ortadan kalkması için sonuna kadar mücadele verecek Eskişehir’in gençleriyiz. Bizler dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşleriyiz. Bizler; Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, devlet büyüğümüz, ülkemizin bekasının sigortası, cumhur ittifakının büyük paydaşı Devlet bahçelinin neferleriyiz. Bizler; Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için Mustafa Kemal Atatürk’ü kendine ilke edinmiş; bu vatan için gözünü kırpmadan canını verebilecek Atatürk’ün izinden giden vatan evlatlarıyız.  Biz ve ekip arkadaşlarımız tepebaşının her mahallesinde hatta her sokağının her evinde oturacak  koltuğu, sandalyesi, döşeği bulunan kişileriz.


Cumhurbaşkanımıza camiamızın  ve bizlerin vefa borcu var
 Eskişehirspor’u siyasete alet etmeyin diyen kişilere de birkaç söyleyeceklerimiz var; Eskişehirspor siyaset üstüdür ancak; şunları da unutmamak gerekir. Rahmetli maliye bakanımız Kemal Unakıtan'ı hiçbir zaman unutmayacağız.  Kapanmaz denilen Trabzonspor dosyasının kapatılması, tesislerimizin 30 aydır ödenmeyen elektrik borcunun ödenmesi, Eskişehirsporumuzun ve gençlerimizin geleceği için 120 milyon Lira değerinde Türkiye'de örneği olmayan alt yapı tesislerini kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanımıza camiamızın  ve bizlerin vefa borcumuz var..
Tüm bu sebeplerden dolayı Bizler Tepebaşı belediye başkanlığına cumhur ittifakı adına adaylığımızı açıklıyoruz.
 Çok iyi biliyorum bazılarınız, parti binamıza hayatında ilk kez girdi, bazılarınız ilk kez AK Parti’ye oy verecek. Sizlerden ricam adaylar kim olursa olsun sizler gibi dostlarınızı da Eskişehir’e hizmet için ikna etmenizdir.
 Allah mahcup etmesin. Yolumuz açık olsun, herkese çok teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30