Ben artık şaşırma duygumu kaybettim

Fatih Portakal: "25 yıldır bu mesleği yapıyorum hiç böyle bir şey görmedim. Hiç denk gelmedim. Çocukları bu şekilde kullanmak kimin aklına geldiyse, o kişi kara vicdanlıdır.

Fatih Portakal: “Kendi imzaladığı kararnamesini çiğneyen bir yönetim olabilir mi? Çocukları koruyalım derken, bozulmuş siyasetlerine masumları alet ediyorlar. Yazıklar olsun.

Ben artık şaşırma duygumu kaybettim. Bu kadar da olmaz dediğimiz olaylar sıklıkla yaşanıyordu. Ama 9-10 yaşında bir çocuğa siyasi rakibinize hakaret ettirmek hiç yaşanmamıştı.

25 yıldır bu mesleği yapıyorum hiç böyle bir şey görmedim. Hiç denk gelmedim. Dünya siyaset tarihinde bile olduğunu düşünmüyorum. Bir çocuk kullanılarak böyle bir olay yaşandı. Dini siyasete alet edenleri gördük ve görmeye devam ediyoruz. Çocukları bu şekilde kullanmak kimin aklına geldiyse, o kişi kara vicdanlıdır.

Erdoğan’ın en büyük korkusu koltuğunu kaybetmek. Hepimizin farklı farklı korkuları var ama Erdoğan ve yanındakilerinin korkusu bambaşka. O koltuğu kaybetmemek için kadınları, dini, ibadethaneleri, çocukları alet ediyorlar. Bu olay Türkiye’nin karşılaştığı en vahim olaylardan birisidir. Acaba bu olay Gülşen kadar, Sezen Aksu kadar konuşulacak mı merak ediyorum. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2022, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30