Binali Yıldırım istemiyor

2019 yerel seçimlerinde adı  İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen TBBM Başkanı  Binali Yıldırım ,  Posta  gazetesi yazarı  Candaş Tolga Işık 'a yaptığı açıklamada tartışmalara noktayı koydu.   Binali Yıldırım'a "Aday mısınız?" sorusunu yönelttiğini belirten Işık, "Çok net bir şekilde böyle bir görevi istemediğini, Meclis Başkanlığı'nda çok mutlu olduğunu anlattı" dedi.

Binali Yıldırım istemiyor
banner127

İşte Candaş  Tolga Işık 'ın yazısından bir kesit;    Yerel seçim yaklaşırken meslektaşlarımızın İşkembe-i Kübra'dan aday sallama huyu artık iyice sapıttı.  MHP 'nin adayı  Bedrettin Dalan  diye bir haber çıktı dün... Dalan hemen yalanladı. Bu gidişle  " Nurettin Sözen  geri dönüyor" diye haber yapılırsa şaşırmayın. Kıymetli arkadaşlarım, değerli büyüklerim sallamayın demiyorum, siz yine sallayın ama Allah aşkına biraz insaflı sallayın.   

BİNALİ YILDIRIM ASLA ADAY OLMAZ! 

50 kere yazdık lakin devletin haber ajansı da dahil bazılarını ikna etmek mümkün olmuyor. Binali Yıldırım belediye başkanlığına aday olmak istemiyor. Hiçbir şartta olmayacak. Hatta ne zaman birileri bu konuyu açsa ya da yazsa Yıldırım'ın yakın çevresi devreye girip yalanlıyor. Hâlâ neden Binali Yıldırım'ın adaylığını konuşuyoruz anlamış değilim. Geçenlerde Binali Bey'e rastladım. Ona da sordum. "Aday mısınız?" diye... Çok net bir şekilde böyle bir görevi istemediğini, Meclis Başkanlığı'nda çok mutlu olduğunu, burada yapılacak çok işi, hedefi olduğunu anlattı. Daha ne desin anlamıyorum ki!       

MUHARREM İNCE OLMAZSA EN DOĞRU İSİM GÜRSEL TEKİN 

CHP  yönetimi şayet  Muharrem İnce 'yi aday göstermezse ki bütün işaretler bu istikamette; en doğru aday Gürsel Tekin. Tekin hem teşkilata hem de İstanbul'a hakim aynı zamanda da sokakta karşılığı olan bir isim. Aday adaylığını iki ay önce açıkladı ve o günden beri sokak sokak çalışıyor. Gürsel Tekin'i  Türkiye , CHP İstanbul İl Başkanı olarak tanıdı.  Kılıçdaroğlu 'yla birlikte aday oldukları yerel seçimde CHP'nin İstanbul'da aldığı rekor oyda Tekin'in payı çok büyüktü. İlçe belediyelerinde aday belirleme sürecinde de katkısı olacaktır. Üstüme vazife değil ama adı geçen adaylar arasında Gürsel Tekin'den daha doğru bir isim yok.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30