Bir an önce harekete geçilmeli!

Ülkü Ocakları'ndan Hükümete kritik çağrı! Biran önce harekete geçilmeli...

Bir an önce harekete geçilmeli!
banner115

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Barış GÜNDOĞDU Yazılı Bir açıklama yaptı:

GÜNDOĞDU'NUN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Devletimizin yanında bir bir Abdullah Çatlı olur, Irak’ta, Atina’da, Paris’te, Viyana’da biteriz

Geçtiğimiz günlerde Erbil’de PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen eylemde Türk diplomat Osman Köse şehit olmuştu. Bunun üzerine Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Barış Gündoğdu ‘Devletimizin yanında bir bir Abdullah Çatlı olur, Irak’ta, Atina’da, Paris’te, Viyana’da biteriz.’ Dedi. Başkan Gündoğdu basın açıklamasına şöyle devam etti:

25 YIL SONRA AYNI ACI DEVLET BİRAN ÖNCE HAREKETE GEÇMELİ

Bilindiği üzere en son bir Türk diplomatın Türkiye Cumhuriyeti sınırlarının dışında şehit edildiği olay; 1994 yılında Atina Büyükelçiliği müsteşarıyken Ermeni terör örgütü ASALA tarafından verilen talimatla, Yunanistan’da bulunan 17 Kasım terör örgütü tarafından gerçekleştirilen eylemle şehit edilen Ömer Haluk Sipahioğlu idi. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyetinin İlk Büyükelçi Şehidi Mehmet Baydar’ı ve son diplomat Şehidi Osman Köse’yi rahmetle anıyorum

25 yıl sonra bir Türk diplomatın Erbil’de PKK’lı hainler tarafından şehit edilmesi büyük bir tehlikedir. ASALA’nın Türk Diplomatlara yönelik suikastları ile Türkiye Cumhuriyetinin dış politikasına zarar verme planı başarısız olmuş ve PKK terör örgütünün bünyesine geçerek alt yapısını oluşturmuştur. Devlet Bahçeli’nin teşvikiyle gerçekleştirilen ve adına Zeytin Dalı, Pençe, Fırat Kalkanı denilen, Cerablus, Münbiç, El- Bab, Afrin operasyonlarıyla ağır darbe alan PKK terör örgütü yurtiçinde operasyon yapamayacak hale gelince ASALA’nın izlediği yolu izlemeye başlamıştır.

PKK'nın SİYASİ AYAĞI NEDEN HALA KOPARILMIYOR ?

PKK'dan açıklama yapılmasa da, saldırıyı PKK ile irtibatlı olan 1992 doğumlu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Mazlum Dağ'ın bölücü örgüt adına düzenlediği kesinleşti. Bu bölücü terör örgütü mensubu hiç şaşırmadığımız şekilde HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın ağabeyi olduğu ortaya çıkıyor. Bunun gibi bir çok örnek var iken Hükümet neden hala PKK’nın siyasi ayağını hala koparmıyor ? HDP mecliste olduğu sürece PKK’ya siyasi güç vermiş oluyoruz köşeye sıkışan PKK’nın siyasi ayağı HDP, biran önce Kutlu ve şanlı meclisten kovulmalıdır. Demokrasi demek bu değildir . Demokrasi, terör örgütüne siyasi haklar vermek değildir

BUGÜN IRAK’TA YANAN CANIMIZ YARIN PARİS’TE YANMASIN İSTİYORUZ

 Bugün Irak’ta yanan canımız yarın Paris’te yanmasın istiyoruz. Bunun için Dışişleri Bakanlığını hızla çalışmalara başlamasını ve biran önce önlem almasını istirham ederek talep ediyorum .  Yurtiçinde eli-kolu kesilen PKK’nın dışişler’de de elinin kolunun kesilmesini, Büyükelçiliklerimizin ve konsolosluklarımızın hızla korumalarının artmasını ümit ediyorum.

   Elzem durumlarda ise Devletimizin yanında bir bir Abdullah Çatlı olur, Irak’ta, Atina’da, Paris’te, Viyana’da biteriz. Yeter ki Türk Diplomatlarımız ve Ailelerimiz bir daha bu tarz tehlikeleri yaşamasın dedi. (Ülkücü Medya)

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30