Bu faturaların altında vatandaşı ezdirmeyiz

Bu zamlar geri alınacak. Bu millet rahatlatılacak. Bu millete nefes aldırılacak. Bu faturaların altında vatandaşı ezdirmeyiz.

Bu faturaların altında vatandaşı ezdirmeyiz

CHP’nin paylaştığı ve Kılıçdaroğlu’nun alıntıladığı videoda Özgür Özel’in yaptığı açıklama şöyle:

“Genel Başkanımız faturasını ödeyemeyen on milyonların sesi olmuştur. Karanlıkta kalmayı göze almıştır. Bir kurumsal karar almamıştır, aldırmamıştır, bu onun kişisel protestosudur. Adalet Yürüyüşü’ne başladığı gibi tek başına başlamıştır. Kendisi, 2 Ekim 2021 Abant Kampı’nda uyarmıştı; ‘Elektrik şirketlerine iki çift sözüm var, milletin sırtına çökmeye çalışırsanız, elektriğe düşündüğünüz zamları yapmaya kalkarsanız bunun bedelini ödeyeceksiniz’ demişti. ‘Eğer zam yapılırsa, gerekirse kademeli olarak tüketimi durdurmaya çağıracağız halkımızı’ demişti. ‘Bunun mücadelesini bizzat vereceğim’ demişti. ‘Zam yapmaya kalkarlarsa yarın iktidarda olduğumuzda bunun hesabını da ayrıca soracağım’ demişti. O günkü üç kademeli uyarının ilk adımındayız. Adalet Yürüyüşü’ne nasıl ilk adımı atmışsa bugün de atmıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa, memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağızdır. Bugünlerde bu ilk adıma kendiliğinden iştirak etmekte olanlara saygılıyızdır.

Bizim yaklaşımız; ‘Beşli Çete’ye baş kaldırmakken, saray zihniyeti bunu kendisine ve devlete baş kaldırmak olarak görüyorsa, sarayı ‘Beşli Çete’nin menfaatlerinin, emrinde, devleti de bir partinin devletine dönüştürdüğünün itirafıdır. Semirttikleri çeteleri de devlet olarak görmeye başlamışlar. Zaten Genel Başkanımız bunun sinyalini aylar öncesinde vermişti.

2 Ekim günü ne dediysek sözümüzün arkasındayız. Bu zamlar geri alınacak. Bu millet rahatlatılacak. Bu millete nefes aldırılacak. Bu faturaların altında vatandaşı ezdirmeyiz. Onlar karınca gibi ezilecek insanlar değil. Karıncanın kardeşi var o da CHP’dir. O da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Vatandaşı karınca gibi görüp saraylarından ezmeye çalışanların ayak bileklerinden tutarız, gerekirse kendimizi siper ederiz, vatandaşı size ezdirmeyiz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2022, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30