Bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm

Muharrem İnce: “Bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm. Çok iddialı konuşuyorum. Çünkü bu işe kafa yoruyorum.”

Bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldığı programda tarımla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Köylerin internet ağı güçlendirilmeli. Köye göç edenler sıkıntı yaşamamalı. Üreten kadınlar desteklenmeli. Son olarak da çobanlara sahip çıkılmalı. Çobanlar peygamberlik mesleğidir. Bazı politikacılar diğer politikacıları aşağılamak için 3 tane koyunu bile güdemez derler ya. Bu cümleyi kuranlar cahil politikacılardır. Çünkü 3 koyun güdülmez. Sürü güdülür. Onu bile bilmezler ama bu cümleleri söylerler. 40 derece sıcakta koyun sürüsünü idare etmek çok zor iştir. Hayvanları yürütemezsin.

Eti ucuza yemek istiyorsak, peyniri ucuza yemek istiyorsak, domatesi ucuza yemek istiyorsak tarım sorununu çözmeliyiz. Üretim seferberliği başlatılmalı. Saksıları bile ekmeliyiz. Hazine araçlarına bile ekim yapmak lazım. Türk çiftçisine sahip çıkılmalı, desteklenmeli.

Bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm. Çok iddialı konuşuyorum. Çünkü bu işe kafa yoruyorum. İçinde yetiştim, köylü çocuğum, dersimi çalışıyorum. Bunlar ise sadece rapor okuyorlar. Sorumlu olarak sadece marketleri görenler bu millete ekmeği 10 liraya yedirir.”

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2022, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30