Erdoğan'dan Millet İttifakı'na sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı Masa'yı sert dille eleştirerek, "Artık 8'li mi 10'lu mu olduğu belli olmayan masa. Bunlar yapılanları yıkmayı vaat ediyorlar. Bunların gündeminde makam ve mevki paylaşımı var." dedi.

Erdoğan'dan Millet İttifakı'na sert sözler!
banner115

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na video konferansla katıldı. Gündeme ilişkin konuşan Erdoğan'ın hedefinde 6'lı Masa yer aldı. Erdoğan, "14 Mayıs destanını, bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak olan dostlarımızla Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacağız. Her seçim önemlidir, son deprem afetinin açtığı kayıplar, 14 Mayıs seçimini farklı bir yere taşımıştır. Bu durumu karşımızdaki derme çatma ittifaka bakarak da anlayabiliriz. Gerçi artık karşımızda bir ittifak değil, eski Türkiye'de olduğu gibi pazarlık üzerine kurulu bir koalisyon yapısı vardır. Artık 8'li mi 10'lu mu olduğu belli olmayan masa." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın gündeminde ülke kaynaklarının nasıl yağmalanacağı hesabı olduğunu öne süren Erdoğan, "Bu koalisyonun gündeminde deprem yaralarının sarılması ihtiyacı yok. Bunların gündeminde sadece siyasi ihtiras, makam ve mevki paylaşımı var. Ülkenin kaynaklarının nasıl yağmalanacağı hesabı var. Milli birlik ve beraberliği bozma niyeti var. Ağır maliyetleri olan eski Türkiye'yi geri getirme çabası var. Öyle bir kavga ki içinde tehditten rüşvete hakaretten şantaja aba altından değil alenen sopa göstermekten sürüden ayrılanları linç ettirmeye kadar her türlü rezillik var. 32 kısım tekmili birden ne sinema, ne televizyon dizilerinde bulursunuz. Ülke olarak bunların Bizansvari taht kavgaları aylarca günlerce seyrettik. Türkiye Türk demokrasisi milletimiz böyle bir hazin tabloyu asla hak etmiyor." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30