Gelince öderim demek çok ucuz bir yol

Muharrem İnce: "Paralarını keserler. Kemal Kılıçdaroğlu zincir marketlere deftere yazın ben iktidar olunca ödeyeceğim diye mektup göndermiş. Türkiye Cumhuriyetinin maliyesi bakkal dükkanı mı? Bu nasıl bir şey? Nasıl ödeyeceksin?"

Gelince öderim demek çok ucuz bir yol

Kemal Kılıçdaroğlu zincir marketlere deftere yazın ben iktidar olunca ödeyeceğim diye mektup göndermesine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sert bir tepki gösterdi.

Katıldığı TV programında konu ile ilgili eleştirilerini dile getiren Muharrem İnce şu ifadeleri kullandı;

“Ben ölmediğim sürece Halk TV, KRT ve Tele 1 kanallarında haber olamam. Ölürsem belki yaparlar. Çünkü patronları kızar. Paralarını keserler. Kemal Kılıçdaroğlu zincir marketlere deftere yazın ben iktidar olunca ödeyeceğim diye mektup göndermiş. Türkiye Cumhuriyetinin maliyesi bakkal dükkanı mı? Bu nasıl bir şey? Nasıl ödeyeceksin? Gıda ürünleri arttı çünkü maliyetler arttı. Kuraklık var. Üretim maliyetleri artınca satış fiyatı da artar. Deftere yaz ben gelince öderim çok ucuz bir yol. Ben iktidara gelince KDV’yi düşüreceğim, gıda fiyatlarını ucuzlatmak için çalışacağım deseniz ne ala. Deftere yaz ben gelince öderim bir öneri değildir. Bunlar ekonomiden iktisattan anlayan insanlar. Allahtan bunlar fizik okumamış. Fizik okusalar herhalde atom bombası falan patlatırlardı. Bu kadar ekonomi bilimine ters önerileri gerçekten şaşkınlıkla takip ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30