Gerekirse idam gündeme gelmeli

Devlet Bahçeli: “Geçen hafta maalesef yaşı 16 olan bir kız çocuğumuz hayattan koparılmıştır. Bu saldırgan en ağır cezayla cezalandırılmalıdır. Gerekirse idam gündeme gelmelidir.”

Gerekirse idam gündeme gelmeli
banner115

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

“Şiddetin olduğu yerde huzur yoktur. Özellikle kadınlarımızı, çocuklarımızı hedef alan saldırı dalgası hepimizin şikayet konusudur. Geçen hafta maalesef yaşı 16 olan bir kız çocuğumuz hayattan koparılmıştır. Sıla Şentürk isimli kızımız dilimizin anlatmaya varmadığı bir vahşet türüyle katledilmiştir. Beyaz gelinliği ile evinden çıkması gerek kız çocuğu kefeniyle evinden çıkmıştır. Şiddetin mutlaka önüne geçmeliyiz. Bu saldırgan en ağır cezayla cezalandırılmalıdır. Pişmanlık hükümleri geçerli olamaz. Kadına yönelik saldırılar maneviyat ilkelerimizin çiğnenmesi demektir.

Kadına yönelik şiddete karşı görüşlerimizi paylaşmıştık. Parti olarak 6 maddeden oluşan teklifimizi kamuoyuna sunmuştuk. 26. dönemde TBMM'ye sunmuş olduğumuz, ruh sağlığı teklifinin bir an önce yasalaşması, kadın cinayetleri, tecavüz konularında gerekirse idamın gündeme gelmesi, şiddete özendirip teşvik edecek her türlü yayından kaçınılması, üniversitelerin psikoloji sosyoloji gibi bölümlerde görev alan akademisyenlerin ülkede şiddet haritasının çıkarılması, son olarak insanların huzuru projesinin tanıtılması ve ülkemizin her köşesine ulaştırılması teklifini gündeme getirmiştik.

En başta 16 yaşındaki Sıla Şentürk kızımız olmak üzere katledilen kadınlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu dünyanın azılı katillere dünyanın zindan edilmesini diliyorum.”

Sıla Şentürk, 2006 yılında Giresun'da dünyaya geldi. 16 yaşında olan Sıla Şentürk tartıştığı kişi tarafından vahşice öldürüldü. A.Ş. ve B.Ş.'in kızları olan Sıla lise 3. sınıf öğrencisiydi. Sıla Şentürk'ün, ailesi tarafından zorla nişanlandığı H.G.C tarafından öldürüldüğü biliniyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 12:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahtiyar ayas
Bahtiyar ayas - 2 yıl Önce

Sayın bahçeli,Türkiye düşmanı abd ve yalakaları ilerde korkusuz mert biri iktidara gelirde terörist öcalan'ı asar diye size idamı kaldırttılar.Lütfen vatandaşı saf yerine koyma senin imzan yokmu o kanunun altında sizin pisliğinde altın bulmuş arap gibi seçim malzemesi yapıp onayladığınız kanunun ve öcalanı besleme maliyeti yıllık ne kadar ekmelettini erdoğan'a karşı aday gösterip bu gün erdoğan'ın eteğine sıkı sıkı sarılan bahçeli!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30