Hatipoğlu iyice hızlandı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, ziyaretlerine başladı. Önce Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya gelen Hatipoğlu, daha sonra Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici ile buluştu.

Hatipoğlu iyice hızlandı!
banner127

 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünen AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Partili belediyelere ve kurmaylara ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Ankara'da bir takım temaslarda bulunan Hatipoğlu, öncesinde Sivrihisar Belediyesini ziyaret etti.
 Başkan Yüzügüllü ile bir araya gelen Hatipoğlu, "Eskişehir’imizin en güzel ilçelerinden Sivrihisar’ın, başarılı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’yü makamında ziyaret ettim. Belediye çalışmaları ve yapılması gereken projeler hakkında istişarede bulunduk. Büyükşehir Belediyesi çok yakında AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra Sivrihisar hakettiği desteği fazlasıyla görecek. Sözümüzdür!" ifadelerini kullandı. 

 Hatipoğlu, daha sonra Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Destici, "Nazik ziyaretleri için kıymetli hemşerimiz, değerli iş insanı, Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Nebi Hatipoğlu’na teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30