Hatipoğlu'ndan Başkan Büyükerşen'e ziyaret

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatipoğlu'ndan Başkan Büyükerşen'e ziyaret

 Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu ve seçimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Çaylı, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler.

 Ziyarette Edizgil, parti olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu da, “Eskişehir’imizin yüz akı ağabeyimiz Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etmekten onur duyuyoruz. Yıllardır merkezi hükümetten destek alamamasına rağmen gurur duyulacak bir kent yaratan hocamızla, seçimden sonraki iktidarımızda yapacaklarımızı da değerlendirmek üzere bir araya geldik.” dedi.

 Hatipoğlu saha çalışmaları hakkında bilgi vererek, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin yeni bir başlangıç yapacağını belirtti. Başkan Büyükerşen de nazik ziyaret sebebiyle Hatipoğlu, Edizgil ve Çaylı’ya teşekkür ederek, “Millet İttifakı olarak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere çok çalışmalıyız. Seçime çok az bir süre kaldı ve bu sürede Millet İttifakının ülkemize baharı getirmesi, Eskişehir’de de çok iyi bir sonuca imza atması hepimizin ortak temennisidir.” diye konuştu. Büyükerşen ayrıca Hatipoğlu ve İYİ Partililere çalışmalarında başarılar diledi.

 Başta Eskişehir ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30