Melih Aydın; "Afişlere bakarak yorum yaparsanız yanılırsınız"

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Melih Aydın, şehrin merkezinde asılan ve tartışmalara konu olan parti afişine yönelik yanıt verdi. 

Melih Aydın; "Afişlere bakarak yorum yaparsanız yanılırsınız"

 Aydın, Partinin Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Eskişehir 1. sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu ve 3. sıra aday olan kendisinin yer aldığı afişte 2. Aday olan Özlem Ayrancı'nın yer almaması üzerine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Aydın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
 "Zorunlu açıklama; Şehrin göbeğinde olan bu afişimizle alakalı spekülasyonlar bitmedi ve hepsi yanlış. 1. sıra adayımız Nebi Hatipoğlu ile ben dahil diğer adaylarımızın birlikte afişleri çok noktada var. Özellikle herkesin kendi etki alanlarına göre yerleştirildi bu afişler. 2. sıra adayımız Özlem Ayrancı kampanyamızı kendi üzerine düşen şekilde temsil etmektedir. Sadece afişlere bakarak yorum yaparsanız yanılırsınız, eğer sokaklara bakarsanız hepimizi yan yana her gün görebilirsiniz. Hedefimiz 3 vekil ve 6 adayımız da müthiş bir azimle sorunsuz çalışıyoruz. Sevgilerimle."

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30