Muhalefetin sahteliği artık mide bulandırıyor

Alpay Özalan: "Halkçı olduğunu iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu nerede? Milletle yürüyoruz diyen Meral Akşener nerede? Muhalefetin bastonu olmaları ve fitne çıkarmaları için piyasaya sürülen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan nerede? Hiç mi içiniz cız etmedi. Muhalefetin sahteliği artık mide bulandırıyor."

Muhalefetin sahteliği artık mide bulandırıyor
banner115

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü’nün engelli bir vatandaşa karşı gösterdiği tavrı eleştirdi ve bu olaya sessiz kalan muhalefet liderlerine yüklendi.

Alpay Özalan yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“CHP Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, ‘şunu alın buradan diyerek’ engelli bir vatandaşımızı kovdu. Milletimiz bu vicdansız ve çirkin tavıra tepki yağdırdı. Milletvekilinin engelli bir vatandaşa böyle davranması, yürekleri yaraladı.

CHP millete tepeden bakan, vatandaşı hor gören ve küçümseyen bir parti. Bitmek bilmeyen vukuatları nedeniyle de milletimiz CHP’ye hiç güvenmiyor.

Ajansın hazırladığı senaryolarla, kendi elemanlarını kılıktan kılığa soktukları algılarla ‘düzeldik’ diyorlar. CHP düzelmedi, düzelmeyecek de. Sadece seçime kadar milletin gözünü boyamaya çalışıyorlar. Baha Ünlü’nün engelli vatandaşımıza bu tavrı gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdi.

Asıl büyük rezillik muhalefetin tamamının bu olay karşısında sessiz kalmasıdır.

Halkçı olduğunu iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu nerede? Milletle yürüyoruz diyen Meral Akşener nerede? Muhalefetin bastonu olmaları ve fitne çıkarmaları için piyasaya sürülen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan nerede? Hiç mi içiniz cız etmedi. Neden basınlarında tek satır haber yok. Her konuda yorum yapan ünlüler nerede? Hepsi devekuşu gibi kafalarını kuma gömüyorlar.

Muhalefetin sahteliği artık mide bulandırıyor. Bu olaya sessiz kalanların Baha Ünlü’den farkı yoktur.”

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30